sebebini sorardım. bana güvenmiyorsa zaten bitmiştir o ilişkiden hayır gelmez. ama sebebi akla yatacak bişeyse girmem daha sonra bütün netden yaptığım işleri kendisi yapmak zorunda kalınca internete girmem için eminim ısrar bile edecektir 

çok olgun düşünceler sayın modumBence biter ebru
Güven olmadan hiç bir ilişki yürümez
ya o senden bişe istediğinde yapmazsan aranız bozulur isteklerin dvm etmemesi için sen ondan bişeler istersin ben senn için bunu yaptım sen nie yapmıyosun ide snra sıkılır ve artık sana karışmaz olay budurbugün internete girme der..yarın telefonla konuşma..öbürgün nefes alma
İnsan kendini bildikten sonra her istediğini dozunda yapar zaten.Birinin beni kısıtlaması en nefret ettiğim davranıştır.
İnadına daha çok girmeye başlarım)
bozulsun canım.Kimse için keyfimi bozamam alttan alamamya o senden bişe istediğinde yapmazsan aranız bozulur isteklerin dvm etmemesi için sen ondan bişeler istersin ben senn için bunu yaptım sen nie yapmıyosun ide snra sıkılır ve artık sana karışmaz olay budur![]()
Teşekkürler :ciciçok olgun düşünceler sayın modumkitabın ortasından konuştun yine
böyle bir sorumu olur ya direk ayrılırım. ki zaten ben nete girmesem forumu kım yapıcak :haydar
Sana da katılıyorum aynen yapma dedikçe daha çok yapma istegi duyarım nedensebugün internete girme der..yarın telefonla konuşma..öbürgün nefes alma
İnsan kendini bildikten sonra her istediğini dozunda yapar zaten.Birinin beni kısıtlaması en nefret ettiğim davranıştır.
İnadına daha çok girmeye başlarım)
kesinlikle öyle canım.İnsan bir süre sonra kendi kendine nasıl davranması gerektiğini hesap edemez hale gelir.Salaklaşır.Böle böle kişinin özgürlükleri kısıtlanacak ve karşısındaki kişinin düşüncelerine göre hareket edicek.İleri gel geri git hesabı.