Bir şeytan diyorkine hoşgeldiniz. Tarih:04.02.2008 Pazartesi Saat:10:47 ve Şeytan yine iş başında bu sefer avını sabah avlayacağa benziyor.. Bakalam bugünkü vahşi cinayette neler olmuş.....
Şeytan bugün sabah 08:00 sularında bildiğimiz üzere geçenki tüp faciasında yaralı kurtulan garbi ve halimenin peşinde buseferki planda işi temiz yapmak isteyen şeytan şeytani planını olaydan sonra söyle anlatıyor...
Pazartesi günü halimenin işten ayrılmasını bilerek, sabahın erken saatlarinde uyukuda olduklarını biliyordum. Planıma göre sabah erken saatlerde ilk önce halimenin evine postacı gibi giderek ona bir zarf veriyorum o zarfta yıllar önceki bi arkadaşından geldiğini görüyor. Ama av bilmiyorki bu bi tuzak daha sonra zarfı açıp içindeki yazıyı okuyor. Yazıda ' Sevgili arkadaşım halime ben ilkokuldan Betül uzun zamandır görüşemiyoruz.Eğer görüşmemiz mümkünsa Ben bugün ankaraya geldim. Kızılay ankaray da seni bekliyorum' yazıyor. Bunu gören halime hemen garbiyi arıyor ve kızılaya gideceğini ve sabah yanında eşlik etmesini istiyor. Garbide; 'nediyon kızım sabah sabah ' diyerek tepkisini gösteriyor arncak kısa süreiçinde garbide giyinerek evden çıkıyor. Halime ile garbi Gaziospanpaşadan ankaraya bindikten hemen sonra kızılaya gelirler. Ve plan buraya kadar iyi işlemiştir. Ardından karşısnda gördüğü arkadaşının yanına yaklaşmıştı.. Karşıda gördüğü ilkokul arkadaşı betüldü büyük bi sevinçle arkadaşına sarılmıştı. Daha sonra şeytan kıyıma geçti ve bir anda kız arkadaşı drakulaya dönerek halimeyi oracıkta, garbiyide kovaladıktan sonra öldürerek, fani dünyaya gönderdiğiini düşünüyordiki. Ambulanslar olay mavine yetişmişti şeytan avlarını yine yaralı olarak elinden kaçırmışış olabileceği şüpesiyle parmağıyla işaret ederekm siz görürsünüz diyerek oracıktan ayrıldı

BİTMEDİ.