seytan diyorki ;)

brsvc

Özel Üye
Bir şeytan diyorkine hoşgeldiniz. Tarih:04.02.2008 Pazartesi Saat:10:47 ve Şeytan yine iş başında bu sefer avını sabah avlayacağa benziyor.. Bakalam bugünkü vahşi cinayette neler olmuş.....

Şeytan bugün sabah 08:00 sularında bildiğimiz üzere geçenki tüp faciasında yaralı kurtulan garbi ve halimenin peşinde buseferki planda işi temiz yapmak isteyen şeytan şeytani planını olaydan sonra söyle anlatıyor...
Pazartesi günü halimenin işten ayrılmasını bilerek, sabahın erken saatlarinde uyukuda olduklarını biliyordum. Planıma göre sabah erken saatlerde ilk önce halimenin evine postacı gibi giderek ona bir zarf veriyorum o zarfta yıllar önceki bi arkadaşından geldiğini görüyor. Ama av bilmiyorki bu bi tuzak daha sonra zarfı açıp içindeki yazıyı okuyor. Yazıda ' Sevgili arkadaşım halime ben ilkokuldan Betül uzun zamandır görüşemiyoruz.Eğer görüşmemiz mümkünsa Ben bugün ankaraya geldim. Kızılay ankaray da seni bekliyorum' yazıyor. Bunu gören halime hemen garbiyi arıyor ve kızılaya gideceğini ve sabah yanında eşlik etmesini istiyor. Garbide; 'nediyon kızım sabah sabah ' diyerek tepkisini gösteriyor arncak kısa süreiçinde garbide giyinerek evden çıkıyor. Halime ile garbi Gaziospanpaşadan ankaraya bindikten hemen sonra kızılaya gelirler. Ve plan buraya kadar iyi işlemiştir. Ardından karşısnda gördüğü arkadaşının yanına yaklaşmıştı.. Karşıda gördüğü ilkokul arkadaşı betüldü büyük bi sevinçle arkadaşına sarılmıştı. Daha sonra şeytan kıyıma geçti ve bir anda kız arkadaşı drakulaya dönerek halimeyi oracıkta, garbiyide kovaladıktan sonra öldürerek, fani dünyaya gönderdiğiini düşünüyordiki. Ambulanslar olay mavine yetişmişti şeytan avlarını yine yaralı olarak elinden kaçırmışış olabileceği şüpesiyle parmağıyla işaret ederekm siz görürsünüz diyerek oracıktan ayrıldı:):):):) BİTMEDİ.

Garbino

Özel Üye
aya barış erinmedin mi allah aşkına bu kadar yazıyı yazmaya hahahahahahahahahha :D:D:D
Bu arada o şeytan bi kerede beni iyi düşünse olmaz dimi .D:D

brsvc

Özel Üye
şeytan bu iyi düşünmez..
bu arada bu şeytani fikiri beğenmedin kanımca pek vaşi olmadımı yoksa?

Garbino

Özel Üye
Evet biraz daha kibar yani değilde diğer sadistlikleri aklıma gelince bu parkta çocuğu salıncakta sallamak gibi bir aziz görew arz ediyo havası veriyo :D:D:D:

Garbino

Özel Üye
Yok ben mimoza vede hava üçümüzden birini şecekesin başka kurban profili bu foruma girmiyo :D:D

**PANDORA**

Özel Üye
Sevgili şeytan Bariş
Benim Hiç Betül Diye Arkadaşim Olmadi.
Diyelimki Senin Için Var. Niye Kiz Benimle Bulişmak Için Telefon Etmiyoda Mektup Yaziyor?hadi Kizin Telefonu Yok.benim Metroya Gitmek Için Gaziosmanpaşayla Uzaktan Yakindan Ilgim Olmaz Hadi Gittim Diyelim.
Kizla Görüşcem Iyide Garbi Nie Geliyo???

Yani Sevgili şeytan Ben Ve Saz Ekibim Bu Tuzağa Düşmezdik.
Yinede Teşekkür Ediyor Daha şeytani Planlarla Tekrar Bekliyoruz.
şimdilik Hoşçakal şeytanca Kal şeytanin Bol Olsun.....

brsvc

Özel Üye
Şeytan diyorki;Aramıza tekrar katılan Halimenin şerefine bi şeytani fikir yapmamak büyük bi haksızlık olacaktı. Ve tarihler 11.02.2008 gösterdiğinde en sonki faciadan kurtulan halime yeni bir canice plan için şeytan işin başına geçti. Bu sefer şeytan daha çok kararlıydı avlarını elinden kaçırmak istemiyodu. Halime hastaneden çıkmış ve evinde dinlenidken gece 00:30 sularında en samimi arkadaşı garbi mesaj atar.. Mesajda 'abla duydunmu angarada kar var' mesajını halime anlamamıştır. Daha sonra 'ne diyon sen yaaww' diye bi mesajla cevap veren halime hemen pencerenin kenarında bir gölge farkeder ve bir anda yatağından fırlar pencereye ama plan öylesine tıkır tıkır işliyormuşki bunun şeytanda farkında değilmiş:) pencereden bir sima gözükmüş ve halime bayılmış. Daha sonra bi bakmış pencerede garbi kartopu oynamak için halime gilin eve kadar gelmiş, zannettinizki bunun neresi şeytani asıl olay bu dakikadan sonra gelişmiş, şeytanın amacı halimeyi kara toprağa, garbiyide hapisaneye attırmakmış....garbi ile halime dışarı çıkmış kar topu oynarken garbi kartopunun içine çakıl taşı koymuş bi fırlatmış ve halimenin şakağına küt die çarpmış ardından pat diye yere düşmüş halime garbi zannetmişki şakalaşıyor diye halimeyi yokuş aşağı kaktırmış ve halime 3 km yuvarlanarak park halindeki arabaya çarparak durabilmiş. Ardından arkadan gelen bi araç kontrolu kaybetip halimenin üzerinden geçmiş çııllk die Halime oracıkta can çekişirken garbi hala kartopu atmaya devam etmiş ve oracıkta halime canını verecekken ambulans gelmiş ve şeytan bi emeline daha ulaşamamış 3. denemesindede başararmış 'sen görürsün ' diyerek oracaktan uzaklaşmış Olayın ardından ardından araçta maddi hasar meydana gelmiş ve araç sahibi dava açmıştır.

Garbino

Özel Üye
Allahım barışın sadistlik fikirlerine zewal verme hahahahahaha :D:D maşallah maşallah :D:D Da bi kerede beni iyi bişey yaz hayrınaaa :D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top