AOFDestek.Net – Şikayetim Var Kategorisi Kuralları
Değerli üyeler,Bu kategori; yaşadığınız sorunları, memnuniyetsizlikleri ve çözüm bekleyen durumları düzenli şekilde paylaşabilmeniz amacıyla oluşturulmuştur. Konuların daha hızlı anlaşılması ve sağlıklı çözümler üretilebilmesi için aşağıdaki kurallara dikkat edilmesi zorunludur.
Kategori Kullanım Kuralları
1. Konu Başlığını Açık ve Anlaşılır Yazın
Açacağınız konu başlığı yaşadığınız sorunu net şekilde anlatmalıdır.Doğru Örnekler:
Yanlış Örnekler:
2. Hakaret ve Küfür Yasaktır
Şikayetlerinizi dile getirirken kişi, kurum veya üyeleri hedef alan hakaret, küfür, aşağılama ve küçük düşürücü ifadeler kullanmayınız.3. Kişisel Bilgilerinizi Paylaşmayın
TC kimlik numarası, öğrenci numarası, telefon, e-posta, adres veya özel belge görsellerinizi herkese açık şekilde paylaşmayınız.4. Kanıtsız Suçlayıcı İçerik Paylaşmayın
Bir kurum, kişi veya sistem hakkında suçlayıcı iddialarda bulunmadan önce yaşadığınız sorunu açıklayıcı şekilde paylaşınız. Gerektiğinde ekran görüntüsü ekleyebilirsiniz (kişisel bilgilerinizi gizleyerek).5. Aynı Konuyu Tekrar Açmayın
Daha önce açılmış benzer konular varsa mevcut konu üzerinden devam ediniz. Tekrarlanan konular birleştirilebilir veya kaldırılabilir.6. Çözüm Bulunan Konuları Belirtin
Sorununuz çözüldüyse konu içerisine bilgilendirme yapmanız, aynı problemi yaşayan diğer üyeler için faydalı olacaktır.7. Spam ve Reklam Yasaktır
Şikayet konusu altında reklam, yönlendirme linki veya konu dışı paylaşımlar yapılması yasaktır.Önemli Hatırlatma
AOFDestek.Net bir resmi kurum değildir. Burada paylaşılan bilgiler üyelerin tecrübe ve yorumlarına dayanmaktadır. Kesin ve resmi bilgiler için ilgili Açıköğretim birimleriyle iletişime geçmeniz tavsiye edilir.Kurallara aykırı konular yönetim tarafından düzenlenebilir, taşınabilir veya kaldırılabilir.
Herkes için düzenli ve faydalı bir ortam oluşturmak adına kurallara uymanızı rica ederiz.