Sınav Giriş belgesi

tuncahmet

Yeni Üye
Sınav giriş belgesi posta olarak elişme ulaşmadı.Bu yüzden çıktı alma yoluna gitmek zorunda kaldım karşlıma çıkan ekranda şu yazılar bulunuyordu resimdeki üst taraftaki yazıda şöyle diyor posta olarak ulaşmadıysa buraya tıklayarak çıktı alabilirsiniz.denilen kısma tıkladıgımda acrobet reader yuklu oldugu halde yuklu degil diyordu.acaba sorun ordamı yoksa giriş belgesi zaten koydugum bu resmin kendisimi yada bu sorunu olmayan biri bana çıktıyı acil alıp mail olarak atabilirmi bilgimi versem size

tuncahmet

Yeni Üye
şu anda dışardan girdiğim için internete bana acil yardım edebilecek biri olursa hayır duamı fazlası ile alır

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Evet bu ekranda görünen senin sınava giriş belgen. Sağ üstteki yazıcı simgesine tıklayarak yazdırabilirsin. En kötü ihtimalle en yakın aöf bürosuna giderek sınava giriş belgei onlardan alabilirsin.

tuncahmet

Yeni Üye
Evet bu ekranda görünen senin sınava giriş belgen. Sağ üstteki yazıcı simgesine tıklayarak yazdırabilirsin. En kötü ihtimalle en yakın aöf bürosuna giderek sınava giriş belgei onlardan alabilirsin.
sorunu hallettim o yüklü değil uyarısı sürüm ile alakalı imiş yeni sürümü destekliyor ordaki belgeyi sınav giriş belgesi bu ekrandaki değilmiş yinede teşekkürler resimi kaldırıyorum konuda kilitlenebilir.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar