Sınava geç Kaldım

KLAMP

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar Bugün bilindiği Üzre arasınav vardı Tam Minibüse Bindim Bide Baktım Cüzdanımı Unutmuşum Cüzdanımı almak için indim Eve gittim alamk için bu sırada baya geç kaldım Ve sınava alınmadım Şimdi bu durumda Bütünleme sınavınamı tabi olcağım

Çünkü ara sınav not ortalaması için en önemli sınav bildiğim kadarıyla
finalde tümdersleri geçsem dahi başarılı sayılmayacak büyük ihtimalle

Bu Konuda Bilgi Rica edeceğim Moralim Çok Bozuldu Arkadaşlar :confused::confused::confused:

volkii

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar Bugün bilindiği Üzre arasınav vardı Tam Minibüse Bindim Bide Baktım Cüzdanımı Unutmuşum Cüzdanımı almak için indim Eve gittim alamk için bu sırada baya geç kaldım Ve sınava alınmadım Şimdi bu durumda Bütünleme sınavınamı tabi olcağım

Çünkü ara sınav not ortalaması için en önemli sınav bildiğim kadarıyla
finalde tümdersleri geçsem dahi başarılı sayılmayacak büyük ihtimalle

Bu Konuda Bilgi Rica edeceğim Moralim Çok Bozuldu Arkadaşlar :confused::confused::confused:
Yılsonu sınavlarından 71 gıbı bır not alırsan gecersın..

umutyıldırım

Yeni Üye
Bu sınavın %30 diğerinin %70 olmasından dolayı finalde en az 71 almalısın. Alırsan bütünlemeye bile kalmazsın. Alamazsan eğer aynı şekilde bütünlemede en az 71 almalısın.

chemical

Yeni Üye
arasınavın sınıf geçmede etkisi %30 finalin ise %70.yani arasınavdan sıfır almış olursanız finalden 72 aldığınızda dersi geçmiş olursunuz.;)finallere girmeme gibi bir durum da söz konusu değil:)

elinizde kayıt olurken aof burosundan verilen kitapçık varsa bu konuya daha detaylı bakabilirsiniz.eğer elinizdeki kitapçık bendekiyle aynıysa sayfa 28.sınavların değerlendirilmesi ve sınıf geçme konu başlığı altında..

jack8

Yeni Üye
yani büte girebilmek için vizeye girmedi veya vizeye girmedi finaldende belli bir puanı tutturmadı alınmaz denilmiyor dimi finalden 71 alınmasından bahhsetmiyorum direkt kalıcağımı düşünüyorumda bende kitapcık yok bilgilendirirseniz sevinirim bide birçok kaynak önerliyor kolaylaştırıcı bir yayın veya çözülmesi gereken testler varmıdır

KLAMP

Yeni Üye
ya ilk yarım saatte girsen bile alıyolardı keşke girseydinn
Binada Görevli Kişilere söyledik okdara biraz geç kaldım dedim ama dinletemedim dahi sınava giremezsiniz dediler neyseki pazar günhü yani bugünkü sınavda bi sorun yaşamadık diğerininde telafisini finallerde çıkartacaz artık

2007- 2008 - 2009 Geçmiş yılara ait arasınavları Gözden geçirmiştim bu yıllarda sorulan soruların bire bir aynıları Yine bu sınavdada soruldu açık öğretim çok fazla değşiklik yapmıyo galiba ;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd