sınavda çıkan sorular...

yldrmmm

Yeni Üye
arkadaşlar ben bu sene yeni kayıt yaptırdığım için sınav hakkında pek bilgim yok...kulaktan dolma bilgileri netleştirmek istiyorum...bu sınavlarda aof nin verdiği kitapların sonundaki 10 soruluk testlerden sınavda bazılarının aynen çıktığı konusunda söylentiler var...daha önceden sınavlara giren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
peki bu soruların sınavda çıktığı görülmüşmüdür?
Arkadaşım sınavda illaki aynı veya benzeri sorular çıkıyor o şans işi bi bakmışsınız bi donem o kitaptakının aynısını sormuş bi bakmışsınız çıkan soruların kitaptaki sorularla alakası yok.Madem siz yenisiniz formda geçmiş yıl sınav soruları var onlara bi bakın bu satten sonra konu çalışmak sizin için zaman kaybı olur.Bide okulun verdiği kitaplarda anlatımlar çok karışık eğer imkanınız varsa yardımcı kitap alın orda çalışın bu şekil daha başarılı olabilirsiniz.

merveg

Özel Üye
ben son 5 yılın sorularını çödüm.gözlemlerime göre önceki senelerde sınavda çıkan soruları sormuşlar.fakat 2-3 senedir soru tarzlarında değişme var.tavsiyem çıkan sorulara çoook fazla güvenme.geçen sene ben güvenmiştim ve........:-(

Hazır-Cevap

Özel Üye
2 dersin geçmiş yıl sorularına baktım ve hiç aynısı çıkmamış.Tarzlar farklı.Geçmiş yıl sorularına sadece çalışıp sınavlara girmek güvenli değil!..

lampard

Yeni Üye
umarım vizelerde bi saçmalık yapmaıp kasmaslar,bu sene son bilet benim için matematiği veremzsem nakavtım :(

yldrmmm

Yeni Üye
Arkadaşım sınavda illaki aynı veya benzeri sorular çıkıyor o şans işi bi bakmışsınız bi donem o kitaptakının aynısını sormuş bi bakmışsınız çıkan soruların kitaptaki sorularla alakası yok.Madem siz yenisiniz formda geçmiş yıl sınav soruları var onlara bi bakın bu satten sonra konu çalışmak sizin için zaman kaybı olur.Bide okulun verdiği kitaplarda anlatımlar çok karışık eğer imkanınız varsa yardımcı kitap alın orda çalışın bu şekil daha başarılı olabilirsiniz.

benim öyle bir şansım yok maalesef ki...edebiyat bölümünde okuduğum için geçmiş yıl soruları yok..kaynak kitap da kullanıyorum ama korkuyorum da ..kaynak kitaplardaki konuların dışından sorarsa diye ...konularım bitti soru çözmek istiyorum ...ama soru yok....offff

yldrmmm

Yeni Üye
ben son 5 yılın sorularını çödüm.gözlemlerime göre önceki senelerde sınavda çıkan soruları sormuşlar.fakat 2-3 senedir soru tarzlarında değişme var.tavsiyem çıkan sorulara çoook fazla güvenme.geçen sene ben güvenmiştim ve........:-(

soru tarzlarındaki değişme ne yönde zorlaştırmışlar mı...

erolpasa

Yeni Üye
benim öyle bir şansım yok maalesef ki...edebiyat bölümünde okuduğum için geçmiş yıl soruları yok..kaynak kitap da kullanıyorum ama korkuyorum da ..kaynak kitaplardaki konuların dışından sorarsa diye ...konularım bitti soru çözmek istiyorum ...ama soru yok....offff
kaynak kitabın dışından soru gelmez. Gelse bile 1 taneden fazla olmaz. Kaynak kitaplar okulun verdiği karışık kitapların özetlenmiş halleridir. Soru çözmek için de kaynak kitaptaki sorulardan faydalan illa ek kaynak istiyorsan murat açıköğretim yada ilkumut vs. diğer açıköğretim ile görüş soru bankası veya fotokopi halindeki testlerden al kendini geliştirmek için. Başarılar

erolpasa

Yeni Üye
soru tarzlarındaki değişme ne yönde zorlaştırmışlar mı...
soru tarzında söylenen kadar o kadar abartılı değişme yok. Bana göre hiç değişme yok. Sadece önceden soruda tanım verilirdi cevapta o tanıma ait terim olurdu. Şimdi tam tersi oldu. Yani sorular kısa cevaplar uzun oldu. En fazla 2-3 soru bu şekildedir. Soru tarzlarını dert etme ;)

pegasus_dna

Forum Editörü
ben 3 yardımcı kitaptan çalışıyorum . murat ,deneyim birde karacan,,,, soruları çözdüm hala panikteyim ayrıntılara takılıyorum çok of sıkıntı yaptı sınav

pac89

Yeni Üye
arkadaşlar sivri zekalının biri aöf e 2007 yılında dava açmış galiba sınav soruları yayınlama ile alakalı.aöf davayı kaybedince soruları yayınlamaya başladı.Bu sebeple okul kitabı dışında hiçbir yerden çalışmayın.Sorular en ters yerlerden geliyor.çıkmaz diyip te çalışılmayan yerlerden geliyor.

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
bazu seneler gercekten cok basit soruyorlar bazende cok zor konuyu bilmeden cikmis sorulara bakim sinava oyle girim dersen bu sadece sans oyunundan ibaret olur ...
bazilara oturuyor son 2 hafta cikmis soru ezberliyor gecebiliyorsa hll olsun ama benim dusumcem once konuyu kavramak sonra soru cozmek sahsen su gun olmus daha ben bitane cikmis soru cozmedim 3 yada 4 unitem kaldi toplamda calismadigim .elimdeki kaynaklardan farkli soru kaliplarindaki sorulari cozuyorum son 3 gunde cikmis sorulari cozucem

yldrmmm

Yeni Üye
kaynak kitabın dışından soru gelmez. Gelse bile 1 taneden fazla olmaz. Kaynak kitaplar okulun verdiği karışık kitapların özetlenmiş halleridir. Soru çözmek için de kaynak kitaptaki sorulardan faydalan illa ek kaynak istiyorsan murat açıköğretim yada ilkumut vs. diğer açıköğretim ile görüş soru bankası veya fotokopi halindeki testlerden al kendini geliştirmek için. Başarılar

murat yıynlarını kullanuıyorum zaten de ...sorular hemen hemen aynı hep...soru lazım bana soruu...şansıma ..ilk olmanın zararları

merveg

Özel Üye
murat yayınlarının olması avantaj senin için.eğer o kitaptaki soruları çömekte zorlanmıyorsan sınavdada zorlanmazsın arkadaşım

yeşilimyeşil

Yeni Üye
Arkadaşlar ben işletme 4.sınıftayım.Geçen sene maliyet muhasebesi,finansal yönetim ve T.vergi sistemine çalışıp, diğer derslerin sadece çıkmış sorularını çözerek girdim sınava hepsinden de geçtim.Üstelik 76 not ortalaması ve onur belgesiyle:) Yani bence gerçekten faydası oluyor ama bu sene öyle olmazsa yandığımın resmidir çünkü son 2 haftadır sadece soru-cevap çalışıyorum.

erolpasa

Yeni Üye
Arkadaşlar ben işletme 4.sınıftayım.Geçen sene maliyet muhasebesi,finansal yönetim ve T.vergi sistemine çalışıp, diğer derslerin sadece çıkmış sorularını çözerek girdim sınava hepsinden de geçtim.Üstelik 76 not ortalaması ve onur belgesiyle:) Yani bence gerçekten faydası oluyor ama bu sene öyle olmazsa yandığımın resmidir çünkü son 2 haftadır sadece soru-cevap çalışıyorum.
maşallah o zeka bende olsa varya ahh ahh :) o kadar çalıştım onur belgesinde gözüm yok geçiyim yeter

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd