V vatnek Yeni Üye Katılım 29 Haz 2013 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bölüm: İşletme Şehir: Ankara 23 Eki 2013 #1 merhabalar başlıktada belirttim gibi sınavda yanlış doğruyu götürüyormu bilgisi olan bilgilendirirse seviniririm şimdiden teşekkürler.
merhabalar başlıktada belirttim gibi sınavda yanlış doğruyu götürüyormu bilgisi olan bilgilendirirse seviniririm şimdiden teşekkürler.
H harun_73 Özel Üye Katılım 23 Nis 2008 Mesajlar 191 Tepkime puanı 1 Puanları 18 23 Eki 2013 #2 açıköğretimde yanlışlar doğruları götürmüyor
T tremendous Forum Yöneticisi Katılım 11 Ara 2012 Mesajlar 1,781 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Bölüm: MEZUN Şehir: İstanbul 24 Eki 2013 #3 vatnek' Alıntı: merhabalar başlıktada belirttim gibi sınavda yanlış doğruyu götürüyormu bilgisi olan bilgilendirirse seviniririm şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Açıköğretim sonavlarında yalnış doğruyu götürmez.Soruların cevaplarını boş bırakmayın...
vatnek' Alıntı: merhabalar başlıktada belirttim gibi sınavda yanlış doğruyu götürüyormu bilgisi olan bilgilendirirse seviniririm şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Açıköğretim sonavlarında yalnış doğruyu götürmez.Soruların cevaplarını boş bırakmayın...