SINAVSIZ 2.ÜNİVERSİTEYE kayıt hakkı

Şerife Abay

Yeni Üye
HALKLA İLİŞKİLER ve TANITIM BÖL.BU SENE NEZUN OLDUM VE DİPLOMAMI

ALDIM ÇOK ŞÜKÜR.(Darısı bütünlemeye kalan tüm

öğrencilerinşallah)2010-2011 ders yılı için kısmet olursa; ADALET BÖLÜMÜNE

KAYIYAPTIRMAK İSTİYORUM.

(AÖF ESKİŞEHİR' den) EDİNDİĞİM BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

YENİ YASAYA GÖRE; ÖSS SINAVINA GİRMEDEN (25-EKİM'denSONRA)

2.ÜNİVERSİTEYE KAYIT HAKKI TANINMIŞ.

DAHA ÖNCE ALINAN TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE YABANCI DİL

DERSLERİNDEN DE MUAF OLUNUYORMUŞ.

lampard

Yeni Üye
ben şimdi kamu yönetimi 3e geçdim bunun yanı sıra önlisans da okuyabiliyormuyum lys girmedim ama aklıma bişi gurcalıyo 2bölümün sınavları aynı hafta güne deng gelirmi sınav saati

AsenA_38

Yeni Üye
aa bu çok güzel bir haber aynı zaman da güzel bir imkan iyice bir araştıralım bakalım ney ne değil

hayat42

Yeni Üye
eeeeeee şimdi açıkögretim okudum mezunum eylüle bir dersim kaldı lys girmeden önlisanslardan bir bölüm daha yazma hakkım varmı yani sınavsız 2.üniversite okuyabilcemmi yani

Şerife Abay

Yeni Üye
eeeeeee şimdi açıkögretim okudum mezunum eylüle bir dersim kaldı lys girmeden önlisanslardan bir bölüm daha yazma hakkım varmı yani sınavsız 2.üniversite okuyabilcemmi yani

..... BU BİLGİ DOĞRUDUR.( AÖF -ESKİŞEHİR ) MAİL ATARAK ÖĞRENDİM.

EVET AÖF DE YAPILAN DEĞİŞİKLİğe göre; ÖSS SINAVINA GİRMEDEN örgün

ve aöf mezularına2. BİR ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRMAK HAKKI VAR ARTIK

(25-EKİMDEN SONRA) YENİ KAYIT ŞEKLİNDE OLACAKMIŞ .BEN DE ADALET

BÖL.İSTİYORUM KISMET OLURSA.

AYRICA DAHA ÖNCE ALINAN;

1-) TEMEL BİL.TEKNOLOJİLERİ

2-) YABANCI DİL

3-) TÜRK DİLİ

4-) ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ

DERSLERİNDEN DE MUAF OLUNUYORMUŞ.

>>>>>> TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR....

chemical

Yeni Üye
ark.lar aöf örgün öğretimde okuyanlara sınavsız kayıt hakkı tanıyor ,bu yıllardır war zaten:) ancak istediğiniz bölümü seçemiyorsunuz..2. üniversite kapsamında okunacak bölümler anadolu üni.nin sayfasında listelenmiş halde var..2.üniversite listesindeki bölümlerden seçmeniz gerekiyor,ama lisans ve ön lisans olmak üzere güzel bölümler mevcut;)

bariso

Yeni Üye
Beni de heyecanlandırdınız ya. Şimdi 2 yıllık bitirdim ben. hazırlık okudum gecen sene bu sene 2 dersim alttan geldi seneye 3ten başlıcam ve 2 dersim de alttan.
Siz simdi normal örgün okurken bir de aöf okudugunuzu bilmiyor muydunuz?
Yoksa farklı birşey mi oldu ? Yani aöf okurken su anda bir de 2 yıllık önlisans daha mı okuyabiliyoruz acıklar mısınız?
Yok sa normalde bildigimiz gibi mi ? yani örgün okurken bir de aöfden bi bölüm okumak gibi ? bu mu

teyidci

Yeni Üye
AÖF'de önlisans okurken 2. üniversite adı altında yine 2 yıllık önlisans bölümlerinden birini daha okuyabiliyormuyuz?

pln_

Yeni Üye
merabalar, işletme gecicem ve bu dersleri ögrenmek istiorum bu sne mezun oldum halkla ilişkilerden hangi dersleri göorüces bu 2 sene boyunca.. rica ediorum bilginiz varmı..

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
BU KONU HAKKINDA BENDE MAİL ATARAK BİLGİ İSTEDEİM GELEN CEVABI YAPIŞTIRIYORUM.

Bu gün Anadolu üniversitesi açıköğretim merkez büroya açıköğretim okuyanların veya açıköğretimden mezun olanların sınavsız olarak aöf de ikinci üniversite okuyup okuyamayacaklarını sordum. Gelen Cevabı aynen yzıyorum arkadaşlar.

-------------------------------
Sayın Ömer EVRAN,

Her hangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile örgün yükseköğretim kurumlarının lisans veya ön lisans programlarında kayıtlı öğrenciler, belli bir kontenjanla sınırlandırılmış bölümler hariç aynı alanda olmamak üzere açıköğretim sistemiyle öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine İkinci Üniversite kapsamında başvuru yapabilirler.

Açıköğretim programlarından mezun olanlar başvuru yapabilirler, ancak halen kayıtlı olanlar başvuru yapamazlar.

2010-2011 öğretim yılı “İkinci Üniversite” internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt işlemleri 25 Ekim - 26 Kasım 2010 tarihleri arasında yapılması planlanmaktadır. İnternet başvuru ve kayıt işlemlerini http://aofkayit.anadolu.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz. (İnternet başvuru sitesi kayıt dönemi öncesinde aktif olacaktır.)

Bilgilerinize rica ederiz.

T.C.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Açıköğretim Fakültesi
Merkez Büro Yöneticiliği
Yunusemre Kampüsü 26470 / ESKİŞEHİR

Web: Anadolu Üniversitesi
Büro Web: TC ANADOLU NVERSTES AF INTERNET HZMETLER
E-mail: merkezburo@anadolu.edu.tr
Tel: +90 222 320 69 06 - 330 81 77 - 330 84 15 - 330 41 21

NOT: Göndereceğiniz elektronik postalarınızda adınızı, soyadınızı ve T.C. kimlik numaranızı bildiriniz.

hayat42

Yeni Üye
yani şimdi ekimde kesin kayıt yaptırabiliyorum bu iyi bir haber oldu benim için bozuk olan moralimi azda olsa düzeltti teşekkürler paylaşım için

E

_elmayra_

Misafir
örgün programlarda okuyanlar 2.üniversite olarak açıköğretimi seçebiliyor.Bu 2 seneyi aşkın varolan bişey zaten.
Ömer_evran sen msjda açıköğretim bitiren ve açıköğretimde okumakta olan yazmışsın ben mi yanlış okudum:S

hayat42

Yeni Üye
tabi kararlarını degiştirmezler umarım bizim açıkögretim bürosunda ki insanlar gıcık biraz başlarından savmak için olumsuz şeyler söylüyorlar 3.oluşunda kesin şikayet etcem onları

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd