Sınavsız ikinci üniversite hakkında, acil!

serptu

Yeni Üye
Bölüm:
Dış Ticaret
arkadaşlar merhaba,

ben bu sene karabük üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı (uzaktan eğitim) bölümünü kazandım ve kaydımı yaptırdım.
bu bölüm 4 yıllık lisans programı.
acaba benimde diğer örgün eğitimde okuyanlar gibi sınavsız 2. üniversite hakkım var mı?
eğer varsa dış ticarete kaydımı yaptırmak istiyorum.
cevap için şimdiden teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
arkadaşlar merhaba,

ben bu sene karabük üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı (uzaktan eğitim) bölümünü kazandım ve kaydımı yaptırdım.
bu bölüm 4 yıllık lisans programı.
acaba benimde diğer örgün eğitimde okuyanlar gibi sınavsız 2. üniversite hakkım var mı?
eğer varsa dış ticarete kaydımı yaptırmak istiyorum.
cevap için şimdiden teşekkürler.
Evet sizde sınavsız ikinci üniversite ile kayıt olabilirsiniz.

elmacicegi

Yeni Üye
Bölüm:
Muhasebe Programı
Merhaba,ticaret meslek lisesi muhasebe okudum,öss sinavinada girdim 2 yillik geçiş hakkimda vardi,öss de baraji geçmiştim,2 yillik myo okuyorum suan azami öğrencilik sürem doldu,sınavsiz ikinci üniversite hakkim varmidir? varsa eğer lisansmi ön lisans mi hakkim var?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba,ticaret meslek lisesi muhasebe okudum,öss sinavinada girdim 2 yillik geçiş hakkimda vardi,öss de baraji geçmiştim,2 yillik myo okuyorum suan azami öğrencilik sürem doldu,sınavsiz ikinci üniversite hakkim varmidir? varsa eğer lisansmi ön lisans mi hakkim var?
Evet oraya kayıtlı olduğunuz sürece sınavsız ikinci üniversite okuyabilirsiniz. Anadolu üniversitesinde hem lisans hem önlisans diğerlerinde önlisans.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar