sınavsız ikinci üniversite hakkında yardım...

Happyiso

Yeni Üye
benim şuan aöf çeko bölümünde kaydım bulunuyor 1 sene sonra marmara üniversitesinde 4 yıllık bir bölüm kazandığım için kayıt yenilemedim şimdi yeni bölümler açılmış ve sınavsız ikinci üniversite olanağı sunmuşlar bundan yararlanmak için varolan kaydımı silmem gerekir mi yoksa aöf içinde başka bir bölüme geçiş yapabilirmiyim ? mesela kaydım şuan çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümünde ve ben uluslararası ilişkiler bölümüne geçiş yapabilirmiyim ? bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. :)

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Mevcut aöf kaydını sildirdikten sonra yeni bir bölüme geiş yapabilirsin. Ama sanırım mevcut bölümünüde okuma imkanın var.

Happyiso

Yeni Üye
teşşekkür ederim bilgiler için
mevcut bölümü değiştirmek istiyordum en iyisi kayıt sildirmek birdaki sene tekrar kayıt olmak ^^

kevin_norton

Yeni Üye
aynen sen marmara üniversitesinde 4 yıllık bölümü okyorsun.Ayrıca yeni başladı üniversiteni yani örgünü okurken,Aöf fakültesinden herhangi bir bölümü de açıktan okuyorsun.

sonuç:hem örgün+aöf fakültesi birlikte okuyorsun.

Eski kaydına gelince ben onun örgünü kazanınca otomatik silindiğini biliyordum.onu senin ilindeki aöf bürosuna sorabilirsin.

Aöf merkez büro: 0-222 330 41 21

didi_

Yeni Üye
Merhaba kaydınızı sildikten sonra yeni bir bölüme kayıt yaptırabilirsiniz.

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar