sınıf geçme hakkında sorular

tubagerdan

Yeni Üye
arkadaşlar ben işletme 2.sınıf öğrencisiyim 1 tanesi 1. sınıftan olmak üzere 4 dersim büte kaldı alttan 2 ders alınabiliyo biliyorum ancak 1, sınıfın dersini vermek zorundamıyım yoksa onuda 3. sınıfta verebiliyor muyum cevap verirseniz çok sevinirim

UZMANN

Özel Üye
Vermek zorundasın diye biliyorum. Bence o derse yoğunlaş, 2. sınıfın da büte kalan 2 dersini geçersen sınıf atlarsın. Şimdiden kolay gelsin.

güldeste

Yeni Üye
uzmanında dediği gibi arkadaşım 1. sınıf dersini ve üst sınıftan en az 1 dersi de vermek zorundasın.kural olarak en az 2 dersten kalınır.senin kalacağın 2 ders şayet kalırsan ki inşallah hepsini verirsin kalırsan 2. sınıf dersinin en çok 2 sinden kalman gerek umarım yardımcı olmuşuzdur hadi başarılar...

şunuda belirmek istiyorum bu soruyu daha önce sorup öğrenmeliydin biraz geç gelen soru diye düşünüyorum umarım halledersin.

UZMANN

Özel Üye
uzmanında dediği gibi arkadaşım 1. sınıf dersini ve üst sınıftan en az 1 dersi de vermek zorundasın.kural olarak en az 2 dersten kalınır.senin kalacağın 2 ders şayet kalırsan ki inşallah hepsini verirsin kalırsan 2. sınıf dersinin en çok 2 sinden kalman gerek umarım yardımcı olmuşuzdur hadi başarılar...

şunuda belirmek istiyorum bu soruyu daha önce sorup öğrenmeliydin biraz geç gelen soru diye düşünüyorum umarım halledersin.
Analiz de bu olsa gerek :) Aynen katılıyorum.

mevra

Yeni Üye
mrb arkadaşlar ben im geçen yıldan 3 tane dersim vardı 1ini geçtim şimdi 2 tane kaldı bütlerde geçemezsem yine sınıf tekrarı mı yaparım. yardımcı olun lütfen

rainbow

Özel Üye
Arkadaşlar aöf sisteminde 3+1 sistemi vardır.
Yani bir sınıftan bir üst sınıfa geçmek için 2 ders bırakma hakkınız bulunmaktadır.Üst sınıfa geçtikten sonra alttan kalan derslerinizle diğer bir üst sınıfa geçemiyorsunuz..sınıf tekrarı yapıyorsunuz..başarılar...

mevra

Yeni Üye
tşk ederim.kalmış olduğum dersler 3.sınıfın dersleri aynı derslerden ikinci kez kaldıgım için 4. sınıfa geçemiyorum yani?

ece nuray

Yeni Üye
işletme 3. sınıfa dikey geçişle geçtim. 3 dersten kaldım sınıf tekrarımı yapacağım ve en fazla kaç yıl kalabilirim? yardımcı olursanız sevinirim tşk

rainbow

Özel Üye
işletme 3. sınıfa dikey geçişle geçtim. 3 dersten kaldım sınıf tekrarımı yapacağım ve en fazla kaç yıl kalabilirim? yardımcı olursanız sevinirim tşk
En fazla 2 ders bırakma hakkınız bulunuyor.En fazla 4 yıl kalma hakkınız bulunuyor diye biliyorum.

aofelif

Yeni Üye
ben daha 1, sınıftayım eger 2 dersten fazla dersten butte geçemezsem sınıf tekrarı yapıcam ama vermiş olduğum dersleri vermicem sadece sorumlu olduklarımdan sınava giricem bilgilendirirseniz sevinirim

theçayan

Yeni Üye
alttan iki dersin kalırsa bir üst sınıfa geçersın,geçtiğin derslerden bir daha sorumlu olmazsın.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd