Sınıf geçme hakkında

CoLMaN

Yeni Üye
Mrb bir konu hakkında yardımlarınız gerekiyor…

Normalde 3. sınıfta (dikey geçişle) o sene 2 dersten kalınsa dahi sınıfı geçebildiğimizi biliyoruz… 3. sınıfı geçemedim ve bu sene tekrar yaptım.. Ne yazıkki vize sınavlarında sorunla karşılaştım… finallere asıldım ama yeterli olmadı…

Sorum şu… 3. sınıfı tekrar ettiğim bu senede de 2 ders bırakmış olsam 4.sınıfa geçebiliyormuyum…

NOT: geçen sene bir dersi geçtim…

CoLMaN

Yeni Üye
tşk ederim baya bi kafamı kurcalıyodu... bütünlemeye asılcaz artık ne yapıp edip bu sene 4 e geçmem lazım

önerileriniz ???

AsenA_38

Yeni Üye
bütünlemede verirsin inşallah son on yılın çıkmış bütünleme final sorularının tamamına bak bence sınava girer girmez 10 tanesini işaretleyebilirsin okumadan ben hep bu teknikle çalışıyorum sen vizelere mi giremedin

CoLMaN

Yeni Üye
bütünlemede verirsin inşallah son on yılın çıkmış bütünleme final sorularının tamamına bak bence sınava girer girmez 10 tanesini işaretleyebilirsin okumadan ben hep bu teknikle çalışıyorum sen vizelere mi giremedin

öncelikle önerin vede iyi dileğin için tlk ederim... vizelerde sınav günü öğrenci kimliğimin kayıp olduğunu fark ettim ama cuzdanımda olduğundan emindim. ama malesef yoktu... ve sınava almakta zorluk çıkardılar hem cumartesi hemde pazar günü yapılan sınavlara yarım saatten fazla geçikmeli girdim (gözetim altında) erken gitmeme rağmen (dil dökmye) sonra girdik ama o kafayla ve kalan süreyle pek bişey yapamadım haliyele finallere asılmak kaldı ama oda yeterli olmadı.. birde çalışıyordum... ama şimdi büte uzun bi zaman var yeterli gibi geliyo ama umutsuzluğa kapılmadan bu işi bu sene bitirmem gerek

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd