Sınıf geçme

ÜLKÜKRT

Yeni Üye
Kaç dersi altta bırakarak üst sınıfa geçebiliriz.. Bu konuda bilgi verirmisiniz.

rainbow

Özel Üye
2 ders bırakma hakkınız bulunuyor.Bir üst sınıfa geçebilmek için.Başarılar.

tbua

Yeni Üye
en fazla iki ders bırakabilirsiniz. ama örneğin 1. sınıftan 1 dersiniz kaldı ve 2. sınıfta da geçemediniz, üçüncü sınıfa 1. sınıftan kalan dersinizle geçemiyorsunuz.
umarım yardımcı oldum, başarılar

palacevillager

Yeni Üye
peki 3 dersden sınıfta kalanlar sadece kaldığı derslerden mi sınava girecek yardımcı olursanız sevinirim

siyah55

Yeni Üye
arkadaşlar sınıfta kalınca kayıt yeniletmeye gerek warmı ve kaldığımız sınıfı tekrar ederken yine harç yatırıyormuyuz?yardımcı olursanız sewinirim

YaKaMoZ

Yeni Üye
Evet tekrar kayıt yenileyip harç ücreti yatırıyorsunuz ama daha düşük.Mesela normal harç ücreti 210 TL ise siz 170 TL ödüyorsunuz.

nazlımyar

Yeni Üye
arkadaşlar ben önlisans 2.sınıfım 3 dersten büte kaldım 1'inden geçtiğim garantide diğerleri berbat geçti 1.sınıfıda 2 yılda bitirmiştim kaldığım taktirde kayıt yenilemede sorun yaşamıyorum değilmi yani önlisans proğramları için öğrenim süresi kaç yıl bilen varmı ?

zorcocuk

Yeni Üye
Benim sorunum biraz daha büyük, 1. Sınıf'ta bütünleme'ye 5 ders bırakmıştım ve bunlardan sadece 2'sini verdim birinden de 46 ile kaldım acaba bununla ilgili af gibi bir imkan var mı? Öyle bir imkanın bulunduğunu duymuştum.

nicann

Yeni Üye
arkadaşlar benim başım hukuk ve matematikten belada... birinci sınıftan bu iki dersi veremedim 2 yıldır.bir üst sınıfa geçebilirmiyim bu yıl.cvplarsnz sevinirm.teşekkürler

sererd

Yeni Üye
arkadaşlar bişey sorucaktım ben bilgisayar teknolojsi ve programlama mezunuyum dikey geçişle açıköğretime geçtim ve şuanda işletme hazırlık öğrencisiyim 3 dersten kalmıştım 2'sini verdim fakat hukuktan 46 ile kalmışım şimdi 3. sınıfa kayıt olabilecek miyim?

aloneleon

Yeni Üye
aöfte atılma diye bırsey yok ark askerlık derdın yoksa okumya devam et benım bı ark 2yıllık muhasebe bolumunu 5 yılda bıtırdı nasılsa askerlık derdım yok dıyıp ağırdan aldı pes etmedı bıtırdı cok var 2 yılı 6 7 yılda bıtıren

sererd

Yeni Üye
yani hazırlığı tekrardan mı okucam yoksa üst sınıfa geçebilicek miyim? askerlik sorunum yok arkadaşım..

sererd

Yeni Üye
ben 2 yılık selçuk üniversitesinden geçiş yaptım aöf''e sadece kaygım 1 senem daha kaybolmasın tek dersten dolayı:(

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar