Sınıf tekrarı

muratbaytan

Yeni Üye
Arkadaşlar yüksek okuldan geçen yıl yatay geçiş ile açıköğretim işletmeye kayt yaptırdım.Aldığım Dersler:
İşletme
Hukuka giriş
İktisada Giriş
Muhasebe

Geçen yıl işlerim nedeni ile çalışamadım sadece işletmeden geçebildim geriye kalan 3 dersten kaldığım için sınıf tekrarı yaptım.Bu ara sınava 3 dersten giricem.Şimde merak ettiğim bu yılda tekrar etsem kayıt siliniyormu??Yada tek dersten geçsem 2.sınıfa geçebiliyomuyum?Herkese teşekkürler saygılar

erolpasa

Yeni Üye
Arkadaşlar yüksek okuldan geçen yıl yatay geçiş ile açıköğretim işletmeye kayt yaptırdım.Aldığım Dersler:
İşletme
Hukuka giriş
İktisada Giriş
Muhasebe

Geçen yıl işlerim nedeni ile çalışamadım sadece işletmeden geçebildim geriye kalan 3 dersten kaldığım için sınıf tekrarı yaptım.Bu ara sınava 3 dersten giricem.Şimde merak ettiğim bu yılda tekrar etsem kayıt siliniyormu??Yada tek dersten geçsem 2.sınıfa geçebiliyomuyum?Herkese teşekkürler saygılar
2 dersten kalsan bile sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebiliyorsun.

muratbaytan

Yeni Üye
tecil 3 yıl değilmi yani benim merak ettiğim 1 dersten geçsem sınıf atlıyomuyum,yada 3 dersten kalsam kayıt siliniyormu?yada tecilim bittiğinde jandarmaya yakalanmadığım sürece okuyamıyomuyum?jandarma yakaladığında öğrenci kimliğimi göstersem olmazmı:)?;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd