hmm üzülme hayırlısı olsun.verirsin seneye inş. peki 4 e tamamlamayı düşünüor musun?ben bankacılık ve sigortacılık 1.sınıftım 4 dersten kaldım tekrar kayıt yenileticem yani 1.sınıfta 2.yılım olacak malesef.
kesinlikle yardımcı kitap almanı tavsiye ederim.ana kitaplarla yetiştirememen normal.çok uzun anlatıolar konuyu.yardımcı kitap ise konunu özünü önemli yerlerini anlatıo.birde soru bankası almanı tavsiye edrim.işine yarar çok.bol bol soru çöz.derslere nasıl çalışıyosun ben yardımcı kitap almamıştım.büronun verdigi kitaplarla çalışmaya çalıştım.yetiştiremedim tabi.başarısız oldum.
aynı böl.olmaz tabi çünkü aof de bankacılık 2 yıllık..o yüsden sen 4 e tamamlarsan ya iktisattan ya da işletmeden tamamlaman gerekecek..bi yerde çalısıomusun?bakalım kısmet.1.sınıfı bitireyim 2.sınıfa bi geçeyim.bankacılık ve sigortacılık 2 yıllık.yani aynı bölüm olmaz dii mi?
yardımcı kitabı ve soru bankasını kırtasiyeden alıcaksın.soru bankasını nerden almam gerekiyo?
rica ederim ne demek cnm elbette birbirimize yardımcı olmalıyız. yardımcı olabildiğime çok sevindimjojo yardımın için teşekkür ederim sagol.
ya bende açıkçası yargı yayınlarını merak ediorum nasıl bi kaynak memnun kalmadın mı? nie başka bi yayını kullanmak istiosun. bi arkadaş tavsiye etti bana(yargı yayınlarını) ama bilmiorum. işte sınavda sorular aynı çıkıo birebir dio. bide anlatımı çok güsel dio grafiklerle falan net anlatıomuş doğru mu?sence yargının kitabını mı almalıyım:Sarkadaşlar bende 2.sınıfa geçtim iktisat okuyorum bi sorum olacak sizlere geçen yıl yargı yayınından(yardımcı kitap) çalıştım.bu yıl farklı bi kaynaktan çalışmak istiyorum o nedenle daha yardımcı kitap almadım siz hangi kaynakları önerirsiniz.
işte o konuda bnmde kafam karışık bilmiorum.eğer konular değişirse alınması gerekir.her yılda değişio kitaplar diolar.gecen seneki yardimci kitaplar bu sene ayni mi yani is gorur mu konular ayni dimi degismez ??? bidaha almamiza gerek var mi gecen seneki dersten kaldigimiz kitabi ????
kılavuzlar yakında gelir.6 dersi ana kitaptan özetledim diosun ee nası faydası olmadı mı? yardımcı kitaptan çalısmıo mudun?ya onu bilmiyorumda geçen sene 6 dersi ana kitaptan özetlemiştim vizede bazı yerleri bile özetleyecek vaktim kalmamışken bu sene işi sıkı tutuyim diyorum,önümüzdeki hafta alicam murat yayınlarına başlicam bakalım nolcakk..ve en önemlisi şu klavuz ne zaman gelicek![]()
merhaba jojo bende bu nedenle değiştirmek istiyorum yani banada arkadaşım murat yayınlarını çok güzel dedi.ama yargınında faydalarını inkar edemem mesela 2.sınıfa geçtim.bunda faydası var tabikide ama insan yeni kaynaklar görmek istiyo.gazeteler bile soru yayınladığında yargıdan faydalanıyolar bu açıkça ortaya koyuyo yargının faydalı olduğunu.dediğim gibi başka kaynaklarıda bilmek istiyorum sen mesela hangi kaynağı kullanıyodunya bende açıkçası yargı yayınlarını merak ediorum nasıl bi kaynak memnun kalmadın mı? nie başka bi yayını kullanmak istiosun. bi arkadaş tavsiye etti bana(yargı yayınlarını) ama bilmiorum. işte sınavda sorular aynı çıkıo birebir dio. bide anlatımı çok güsel dio grafiklerle falan net anlatıomuş doğru mu?sence yargının kitabını mı almalıyım:S