Sınıfta Kalma

numidian

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık bitirdim bana verilen hakla aöfe geçiş yaptım hazırlıgı alttan dersle geçdim 3 sınıftayım bütünlemede hazırlıkdaki alttan dersi veremessem kalıyorum peki kalırsam 3 sınıfı tekrar okuyabilme sansım var mı ayrıca bir mucize oldu 4 sınıfageçtim diyelim.Ben KPSS düşünüyorum Allah nasip eder kazanırsam 2 3 sene devlet kurumunda çalışıp öyle askere gitmeyi planlıyorum son sene 3 4 kez kalmam bir sorun olusturur mu askerlik açısından okul açısından yardım ederseniz sevinirim

ugur2009

Yeni Üye
bildigim kadarıyla kalırsan 3 cü sınıfı tekrar okuyabiliyorsun. ama 2 sene üst üste sınıfta kalırsan askere gitmek zorunda kalırsın.
ama son senede 2 sefer sınıfta kalırsan aynı şekilde askere gidersin. yani her sınıfı en fazla 2 senede bitirmek zorundasın

numidian

Yeni Üye
sağol arkadasım kpss düşünen biri olarak bu senede kalayım mı son sene anca iki sene okuyacagıma bu senede okur gecer son sınıfda iki kere tekrar eder askere giderim.Böylece Allah nasip ederde devlet kazanırsam 2 3 sene calısır rahat ederim 87 dogumluyum iki yıllıkdan verilen hakla 2010 kasıma kadar askerliğim tecilli 4 sınıfa direk geçersem bu sene 2 seneden fazla kalamıyor muyum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row