Sistem Bu Sene Değişti.Hissedebildim.

WebHocam

Yeni Üye
Mrb arkadaslar İyi günLer..
Ben İşletme 3.sınıf öğrencisiyim 2.sınıf ara sınavında pek hissetmesekde Finalde cok değişik bir sınavla karşılaştık İktisat İstatistik Ticaret Hukuku ve Muhasebe baya bir zorladı
Allah'a SÜKÜR Hepsinden düz geçtim ama beni işkillendiren su bu sene 3.sınıftayım bu sarsıcı sistem böyle devam edecekmi? Bütünlemede sınav nasıLdı ? Yada 3.sınıftada böyle bir değişim hissedildimi?...
Mesela Yönetim Kamu birde tarih hemen hemen aynı cıkıyor işin acıgı tamamına yakını .. AÖF diyor ki cıkmayacak peki buna inanalımmı böyle birşey mümkünmüdür sizce bence mümkün değil gerçeği yansıtmıyor öyle olursa bir Allah'ın Kulu Kalmaz AÖF de.... 3.sınıfta 2.sınıfın kamusuna tarihine benzeyen hep aynı cıkan dersler nelerdir.Ben gene aynı devam edceceklerine inanmak istiyorum siiznde düsünlerinizi bekliyorum

Önümüzdeki ve bulundugumuz yıl ıcındeki en önemli stratejilerden birisi burda yazılanlardır kimse es geçmesin fikir alışverişi yapalım...
Saygılar İyi günLer..

ragut

Banned
açık öğretim fakültesi öğrencisi olarak elbette aynı sorular çıkıyor bazı derslerde dediğin gibi inkilap tarihinde aynı çıkıyor ama şunu belirtmeliyimki örgün eğitim gören üniversitelerdede aynısı çıkıyor yada hoca kendi kitap basıp ordan soruyor yani açıköğretim fakültesini gerçekten çalışrak bitiren arkdşalar örgün eğitimde okyanlardan herzaman daha bilgilidir kendin çalışarak öğrenmek zor bişeydir ayrıca örgün eğitimlerde eş dost hikayesine kaçtane öğrenci dersten geçemedği halde geçiriliyor bence birazda bunlardan bahsedelim neyin ne olduğu ortadır ve çoğunda üniversitelerde çan eğrisi vardır yeri geliyor 20 yle geçiyor adam bizde neden yok acaba? bunları değerlendirmek lazım aofyi küçümseyenler bence işlerine baksınlar herkes kimim nasıl geçtiğini iyi biliyor :)))):)))) bu arada bu yorumum seni ekleştirmek değil sadece aof öğrencilğine sahip çıkmanı istedim aof fakültesi zengin çocuklarının okulu değildir fakir çocukların okuludur:)))

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar