Evt biliyorum birsen bende severim keratayıOnur her zaman seni sevdiğini söyler Engin...
Enlere zamanla ilaveler eklenir.
En sevdiği:By~Sonkez,Hazır-Cevapyani öyle diyor Onur
![]()
Evt biliyorum birsen bende severim keratayıOnur her zaman seni sevdiğini söyler Engin...
Enlere zamanla ilaveler eklenir.
En sevdiği:By~Sonkez,Hazır-Cevapyani öyle diyor Onur
![]()
Evt biliyorum birsen bende severim keratayı...Aramızda bir espri samimiyet oldugu için yazdım en yanardöner diye zaten
![]()
![]()
hakedene de içimizden geçenlerini sölesek amaüyeler elestirilsin diye acilmis bir konu degil bu arkadaslar.... bi kac cümle dikkatimi cekti konu icerisinde.... Biraz daha saygili olalim lütfen...
Burcu Hanım enler köşesi olduğu için düşüncelerimi dile getirdim.Ayrıca burada kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum...Bazı konu başlıklarında da hakaret ve insanları küçük gören cümlelere denk gelmissinizdir.Bunlarda saygısızlık olmuyor mu?üyeler elestirilsin diye acilmis bir konu degil bu arkadaslar.... bi kac cümle dikkatimi cekti konu icerisinde.... Biraz daha saygili olalim lütfen...
Eleştiri yapan ben ve birkaç ark.bunları siz saygısızlık olarak algıladınız.Bu yüzden yorumlarımı dile getirdim.Kötü birşey söylemediğinizi söylüyorsunuz fakat söylediğiniz kelime saygılı olalım.Burada ben her konuda düşüncelerimi dile getirirken kimseyi kıracak veya saygı çerçevesini aşacak kelimeler sarfetmiyorum.Eğer kırdığım insan olursa zaten ben bunun farkında olurum ve özürümü dile getiririm.Eleştirmek dozunda olursa bence saygısızlık değildir.peki ben ortaya yazdim sen bir saygisizlik yapmadiysan neden üzerine alindin... neden bahsettigimi nerden analadin??? Ayrica ben kötü birsey söylemedim sadece yazdim...
sinirlenmişmiyim ben şimdi neden haberim yok ki benimNiye sinirleniyorsun ki![]()
Burcan hemen ortaLığı karıştırmışsın demişsin hangı hakLa bunu söyleyebılıyosun Onur ? Biz sana değer verdıkçe sen saygıyı ortadan kaldrdın.Bukadarı yeter onur..!Bugune kadar hep dikkat ettim sana.. Ağzına geleni pat pat söyLüyosun hiç çekınme falan yok.Tabi ben seni anLıyorum ilgilendıgın şeyler değiştikçe tavırlarında değişiyor. Burda yönetici olan herkes sadece görevını yapıyor ve görevın yanında üyelerle de arkadaş oluyo bunu çok iyi biliyosun ama en ufacık birşeyde demedıgın laf kalmıyor..Neyseee misafir olarak gezerken dayanamadım girdim düşüncelerimi payLaştım..Bi insanı kaybetmek çok kolay onemlı olan kazanabılmek.. Bundan sonrada bu forumda sadece misafırım..Herkes bildiği gibi devam etsın..YoLunuz açık olsun..burcan hemen ortalığı karıştırmışın hee ortada bi problem yok ben sana geniş bi zmanda açıklamayı yaparım tamam dostum tartışma uzamasın...
Peki Engin...sinirlenmişmiyim ben şimdi neden haberim yok ki benimaz cok sinirli halimi bilirler benim şuan sinirlilikle hiç bir alakam yok birsen...
![]()
Burcu Hanım benimde bir sorunum yok,iyi aksamlar.Karsindaki kisiyle diyologunu ben bilemem... biraz daha saygili olalim derken sagsizizlik yaptiniz diye birsey söylemedim... her konun altindada emege saygi diye yazilir... neyse daha fazla uzamasin bu konu senin icin sorun yoksa o zaman sorun yok... ben bunlara dikkat etmek zorundayim... bu konusulan sende olsan yine ayni sekilde davranirdim... ben konularinizi bilemem ama bana aciklik getirirseniz olaylara daha genis bakabilirim...
valla sen benim dediklerimi yanlış anlamışın ipek.Bence burda bi saygısızlık söz konusu deil benim Burcu Abla ya karşı bi saygısızlığım hiçbir zaman olmadı olmazda.ben şunu anladım sen çok alıngan bir insansın ve senle tartışmaya girmiyeceğim çünkü her lafa alınabiliyosun.Bu sitede saygıyı ortadan kaldırdığımı düşünüyosan saygı duyuyorum bu düşüncene ve daha fazla saygısızlık etmek istemiyorum kimseye karşı.Burcu Abla ve İpek Hanım sizlere yaptığım saygısızlıktan dolayı çok özürdiliyorum.Bundan sonrada siteye girmeyeceğim hepinize başarılar diliyorum......Burcan hemen ortaLığı karıştırmışsın demişsin hangı hakLa bunu söyleyebılıyosun Onur ? Biz sana değer verdıkçe sen saygıyı ortadan kaldrdın.Bukadarı yeter onur..!Bugune kadar hep dikkat ettim sana.. Ağzına geleni pat pat söyLüyosun hiç çekınme falan yok.Tabi ben seni anLıyorum ilgilendıgın şeyler değiştikçe tavırlarında değişiyor. Burda yönetici olan herkes sadece görevını yapıyor ve görevın yanında üyelerle de arkadaş oluyo bunu çok iyi biliyosun ama en ufacık birşeyde demedıgın laf kalmıyor..Neyseee misafir olarak gezerken dayanamadım girdim düşüncelerimi payLaştım..Bi insanı kaybetmek çok kolay onemlı olan kazanabılmek.. Bundan sonrada bu forumda sadece misafırım..Herkes bildiği gibi devam etsın..YoLunuz açık olsun..