Şoka uğrayan horozun cinsiyeti değişti

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Şoka uğrayan horozun cinsiyeti değişti

İtalya'nın Toscana bölgesinde gece yarısı tilki saldırısına uğrayan bir horoz anlaşılmaz bir şekilde cinsiyet değiştirip yumurtlamaya başladı.

lginç haberleriyle tanınan İngiliz Ananova sitesinin haberine göre, Toscana'da bir çiftliğin kümesine dalan tilki veya tilkiler, kümesteki tavukları yedi. Saldırıdan bir tek "Gianni" adlı genç horoz kurtuldu. Ancak sahiplerinin iddiasına göre o da olaydan birkaç gün sonra anlaşılmaz bir şekilde gıdaklayıp yumurtlamaya başladı.

Ananova, hayata horoz olarak başlayıp korkudan tavuğa dönüşen Gianni'nin nasıl olup da cinsiyet değiştirdiğinin araştırıldığını bildirdi.

Ananova'ya konuşan bazı İtalyan uzmanlar, kümesteki tavukların ölmesi nedeniyle horozda "bastırılmış halde bulunan bir soyunu sürdürme geninin ön plana çıkmış olabileceğini" söyledi.

Ancak olayın kesin nedeni, Gianni'den alınan DNA örneğinin incelenmesinden sonra ortaya çıkacak.

pegasus_dna

Forum Editörü
korku nelere kadir, anlasın tavuğun halini hehehe ayh hiç güleceğim yoktu bugün okuduğum en iyi haber...:):):) teşekkürler şekerim

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
Ben şimdi bunun ötmesini merak ediyorum :))) haifif sanat müziği karışık tuhaf ezgiler çıkarır :)

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
:D:Dalala çok ilginç komik bi haber ya horozu görende duruşundan çok delikanlı biri sanar bunuda gördük ya ne diyim:D
teşekkürler toprağım

suhedaa

Yeni Üye
:eek:aaa inanmıyorum ya hayret bir durum korkudan neler oluyo neyse canım saygı duyalım horoza pardon şimdi bunu duyarsa alınır falan tavuk mu desek daha uygun olur acaba:p:D

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Kılıçkuyruk cinsi balıkların dişilerinin bazıları bir kaç doğum yaptıktan sonra erkekleşirmiş ...sanırım bu da böyle bişey olmalı.:rolleyes:
Tavuk diyeyelim şimdiden sonra suhedaa:)

sonsuz_nur

Özel Üye
aynen bend eçok güldüm korkmuş dmekki cinsiyetini unuttu korkudan ben tavukmuydum horozmuydum dye biri hatrlatnmalı buna bu iş böyle olma zsonunda kan çıkar mazallah:)

suhedaa

Yeni Üye
;)horoz demeyin mazallah kulağına gider malum yerin kulağı vardr kendine birşey etmeye kalkar falan intihar ederse vicdan azabı çekersiniz sonra benden demesi:D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd