Son 2 gün ve benim acilen bilgiye ihtiyacım var ...

wake_up

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese bu yıl ki eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum yine yoğun bir yıl bizleri bekler...
Bilindiği üzere 2011 ösys başvuruları 19 Ocakta sona eriyor ve ben şuan 4.sınıf öğrencisiyim.Sormak istediğim bu yıl da aöf başka bir bölüm yazabilir miyim şu durumda.Yoksa mezun olduktan sonra mı tercih yapabilirim.Çok kısa bir zaman kaldığı için bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirm.Şimdiden teşekkür ederim...

pac89

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese bu yıl ki eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum yine yoğun bir yıl bizleri bekler...
Bilindiği üzere 2011 ösys başvuruları 19 Ocakta sona eriyor ve ben şuan 4.sınıf öğrencisiyim.Sormak istediğim bu yıl da aöf başka bir bölüm yazabilir miyim şu durumda.Yoksa mezun olduktan sonra mı tercih yapabilirim.Çok kısa bir zaman kaldığı için bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirm.Şimdiden teşekkür ederim...
aöf te başka bölüm yazman için ilk önce kaydını sildrmen gerekiyor.aynı anda 2 aöf bölümü okuyamazsın.

AsenA_38

Yeni Üye
bende aynı durumdayım büte kalmadan dersimi versem yeni dönemde yeni bir bölüme kayıt yaptırabilirmiyim ?heralde wake up ta onu kastetti

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd