soru

bladeandneo

Yeni Üye
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

arkadaşlar ben aöf işletmeye bu yıl kayıt oldum ön lisans mezunuyum hazırlık okuyacağım cıkmıs sorulara bu adresten bakmak istiyorum fakat t.c no yu girdiğimde kabul etmiyor kız arkadaşımda kayıt oldu onun t.c yide giriyoruz fakat giriş yapamıyoruz sorun ne acaba?

canselen

Özel Üye

arkadaşlar ben aöf işletmeye bu yıl kayıt oldum ön lisans mezunuyum hazırlık okuyacağım cıkmıs sorulara bu adresten bakmak istiyorum fakat t.c no yu girdiğimde kabul etmiyor kız arkadaşımda kayıt oldu onun t.c yide giriyoruz fakat giriş yapamıyoruz sorun ne acaba?
yeni kayıt olan arkadaşların işlemleri daha yapılmadıgından ve yeni ders yılı başlamadıgından oturumu acamazlar.kayıt yenileme işlemleri bittiği zaman ve yeni ders yılı başlayınca oturum açabilirsiniz;)bende gecen yıl sorun yasamıstım.ama aralık ayı gibi e-öğrenme portalına girişiniz gercekleşir merak etmeyın;)

Linsey

Özel Üye

Öğrencilerin Dikkatine
2008-2009 Öğretim yılında dikey geçiş, ek yerleştirme, ikinci üniversite, lisans tamamlama, lisans öğrenimine hazırlık programından 3. sınıfa kayıt yaptıran öğrenciler 24 Kasım 2008 tarihinden itibaren Açıköğretim e-Öğrenme Portalında oturum açabileceklerdir. ;)

tugce29

Yeni Üye
peki biz şimdi 1. sınıf oldugumuz için kayıt yenileme gibi bişey yapmamıza gerek varmı? yoksa zaten yeni kayıt oldumuzun için bu kayıt yenileme sadece 2. ve diğer sınıflar içinmi geçerli?

Linsey

Özel Üye
peki biz şimdi 1. sınıf oldugumuz için kayıt yenileme gibi bişey yapmamıza gerek varmı? yoksa zaten yeni kayıt oldumuzun için bu kayıt yenileme sadece 2. ve diğer sınıflar içinmi geçerli?
Hayır sizin için geçerLi deĞil ,
Kayıt yenileme işlemini seneye yaptırıcaksınız;)

kardelen^^

Yeni Üye
benimde bi sorum olcak ben 1. sınıf ogrencisiyim yani sınıf tekrarı yapıcam
fakat gecen sene kaydımı yeniletmedim bu sene yenileticem acaba ne kadar yatırmam gerekiyo parayı yatırdıktan sonra buroya gitmem gerekiyo mu tekrar hemen yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkurler....:):)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob