Staj

eda_11

Yeni Üye
Arkadaşlar 2.sınıfta staj varmı bankacılık ve sigortacılık bölümü???

caponeb

Yeni Üye
malesef edacım aofde zorunlu staj yok sen kendın takıp etceksın bankaları...genelde banklarda oncelıgı orgun cıkıslılara verıyolar...

larem

Yeni Üye
staj hakkı var mı

açıkööğretim bankacılık sigortalık okuyorum 2 sınıf öğrenciyim staj yapma imkanım var mı diye sorcaktım yapan arkdaşlar varsa nasıl olduğunu nerde hangi bankalarda yapıldığını açıklama yaparlarsa çok memnun olurum şimdiden teşekürler
:)

güzelim

Yeni Üye
şoyle ıllede yapacaksın demıyor sana kalmış bırsey bu... ıstedığın bankayı secebılrsın netten iş başvursuu gıbı başvurman yeterlı yada sana yakın olan bankaya talepte bulunabılırsın

sonsuz_nur

Özel Üye
staj yapmak istiyosan sen yaparsın ama ücret vermezler gönüllüyüm diye işi ögrenmek için girmek istiyorum dersen belki kabul ederler

caponeb

Yeni Üye
arkadasım bedne bu bolum mezunu olarak soluyorum bankaların ocak ayından nısan ayına kadar kendı sıtelerınden basvuru yapabılrısın.her bankanın sartları ayrıdır ama ortak sart yuksek akademık basarı gostermıs olmaktır.cogu maas ve yemek verırı genelde haftada 3 gun calısırsın ama basvuru cok oldugu ıcın onunda mulakatı teferruatı var kendını gostermen gerek.yada bı yerden torpıl bul dıyebılırım aksı halde zor...ornek verecek olursam garantı banaksını ılanı hala acık basvuru yap ıstersen ama basvuru yaptıgında onune 3 tane soru gelcek bı aof mezunu hıcbır projeye katılmadıgı halde bu sorulara asıl cevap verırı orasıda dusundurucu bu sıstemın gercekten artık degısmesı gerek...

mine28

Yeni Üye
malesef bıraz zor oluoo cunku banka staj gormen için okuldan yazılı belge istiyor. malesef okul bu bölum için staj onayı veremıyor.ancak torpılın olacak öyle gıreceksın bankayaa

mine28

Yeni Üye
ewet haklısın arkadasım cok kotu bır durum elıne ımkan gecıo staj için ama okuldan onay alamıosunn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd