Tamam mı devam mı ? (=

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECRİN90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ECRİN90

Yeni Üye
Kısa ama zorlu bir yılı geride bıraktık arkadaşlar :) Eski Türk Edebiyatı sıktı, Yeni Türk Edebiyatı yordu, Batı Edebiyatı ezberin sınırlarını zorladı, Osmanlı Türkçesi ile bitip bitip tekar başa döndük :D :D
İyi bi tatili hak ettik belki ama zamanımızı boşa geçirmeyelim derim ;) Eski konuları tekrar edip gözden geçirmekte yarar var. Çünkü 2.sınıfta bu konuların devamını göreceğiz. Temeli sağlam yapmazsak sonuçlarına katlanmak zorundayız :)
Herkese başarılar :)

Teşekkürler,Ecrin. Ben çalışıyorum. hafta ara verdim. Benim arabaya arkadan adamın biri çarptı.sonra çekip gitti.beni karokala şikayet etmiş.onunla ugraştım.

Teşekkürler,Ecrin. Ben çalışıyorum. hafta ara verdim. Benim arabaya arkadan adamın biri çarptı.sonra çekip gitti.beni karokala şikayet etmiş.onunla ugraştım.

Geçmiş oLsun sana :D Ben de çalışıyorum.. Şu okumadığım ünite sonundaki parçaları okuyorum :D çok güzel yazılar var, mutlaka okuyun ;)

ben de osmanlı türkçesine çalışmayı bırakmadım halen devam ediyorum . ama ecrin sen söyledin ben şimdi daha çok çalışırım canım teşekkürler hatırlatma için ;):D

kesinlikle çok doğru bırakmamamız lazım zaman buldukça göz atıyorum bende daha çok fırın ekmek yememiz lazım edebiyatçı sıfatına layık olmak için:p

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri