only roses
Özel Üye
- Bölüm:
- MEZUN
Sonuna kadar güveniyoruz isokora
ama fincanlara güvenmiyoruz
inşallah gerek kalmaz çünkü kıran kişi genelde ben olduğum için o yöntem işe yaramazrisksiz kazanç olmaz!denemeye değer marjinal bi kek pişirme yöntemi sonuçta kırılırsada evde fincan gerektirmeyen şeyler yapmaya çalışıp yön değiştir hatırlamasınlar fincanları kırıldığını farkederlersede herkesten fazla şaşırıp aaa nolmuş bunlara 'nazar' 'nazar' falan deyip üste geçmeni tavsiye ederim
ama kırılıyo diye hiç bişey görmedim rahat olsun için üstekilere gerek kalmıcak
![]()
aynen öyle katılıyorum AslımaSonuna kadar güveniyoruz isokoraama fincanlara güvenmiyoruz
![]()
Evet tatlım haklısınSonuna kadar güveniyoruz isokoraama fincanlara güvenmiyoruz
![]()
İlahi isokorgüven kazanılan bişey malum onçün bugün fincarlarla birlikte benimde güven-tecrübe puanım artmış olcak bi bakımafincana makarna koyup önce test olarak bi kaynatsak mı acaba
![]()
ii ii alıştırmışın zaten aileni kırılmazsa sormaya başlıyolardır artık bu aralar kırmıyosun bişeyin mi var iyimisin diyeinşallah gerek kalmaz çünkü kıran kişi genelde ben olduğum için o yöntem işe yaramazsayemde annemin bütün takımları bozuluyor hepsinden 1, 2 tane eksilmiştir
![]()
İyi fikir dene bakim eski bir fincandagüven kazanılan bişey malum onçün bugün fincarlarla birlikte benimde güven-tecrübe puanım artmış olcak bi bakımafincana makarna koyup önce test olarak bi kaynatsak mı acaba
![]()
bende pek mantıklı bulmadım zaten ama uyanık görünmeye çalışıyorum işteİlahi isokorMakarna önce sonra kek hamuru mu olacak fincanda
![]()
ii ii alıştırmışın zaten aileni kırılmazsa sormaya başlıyolardır artık bu aralar kırmıyosun bişeyin mi var iyimisin diye![]()
sana boşuna çok tehlikelisin demiyorum ben(ayh aklıma geldi yine yahaklısın galiba
![]()
insanın adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler yavsana boşuna çok tehlikelisin demiyorum ben(ayh aklıma geldi yine ya)fedon gibi durmadan fincan mı kırıyon evde napıyon
olsun olsun hani sen hep dersin ya zaten öğrenmek güzeldir isokor diye kırılan fincan olsun daha yeni modellerini alırsınız kırıldıkça
![]()
bende öyle olsun anne bi fincan benden kıymetli mi sen benim kalbimi kırıyorsun ben bi fincan kırmışım çok mu derim, bu her zaman işe yaramıştıroda muhtemelen özrü kabahatinden büyük şuna bak diye çıkışır sanahayırlısı olsun
![]()
Daha denemedi canım deneyecek görecegiz bakalım sonucuisakor bizim burda kadınlar tarifi verirken bilerek eksik veriyolar hasetlik olsun dye sende aynı onlar gidi sende en güzel ben yapayım dye tarifi eksikmi verdin ne tutmadı![]()
bi erkek olduğum için tam o hasetlik duygularını yemek konusunda beceremiyorum bizde en güzel yapma olayı yoktur yapıyosan o iş bitmiştirisakor bizim burda kadınlar tarifi verirken bilerek eksik veriyolar hasetlik olsun dye sende aynı onlar gidi sende en güzel ben yapayım dye tarifi eksikmi verdin ne tutmadı![]()