TÜM AÖFLİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE-Parabankomat şoku!!!

sercan24

Yeni Üye
Selamun aleykum;
Bugun istanbul anadolu yakasında ismini vermek istemedigim bir vakıfbank şubesine gittim aöf harçları gişeden yatmıyormuş
sadece atm (para bankomat) adı verilen cihazdan yatırılıyormuş öyle söylendi bende atm (para bankomat) cihazının başına geçtim GİRİŞ dügmesine basıp ÜNİVERSİTE ÖDEMELERİ altında aöf kodunu ve t.c kimlik numaramı yazarak yatıracak olan harc bilgilerini gördüm daha sonra yatacak olan harc kodunu ekrana girip onayladım ekranda bana ait bilgileri gördükten sonra okleyip parayı atm nin para giriş agzına (yuvasına) koydum işlemi tamamladı sonra bekleyiniz dedi para üstünü verdi esas olay burada başlıyor :) ben makbuzu alıp işlemin tamamlanacagını sanarken atm birden bire karardı ve 10 saniye sonra bu atm servis dışıdır (hapı yutmuştur) mesajı çakılı kaldı :) hemen görevli arkadaşa durumuy bildirdim veznedar efendiye gidecekmişim gittim oda dilekçe doldur falan vsvs güvenlik görevlisi dilekçeyi doldurduktan sonra veznedarın bölümüne yöneldik bir arkadaş kimligimin fotokopisini aldı o arada veznedar atm yi açıp atmde yapılan işlem özetini aldı ve diger dökümanlara ekleyip parayı daha sonra iade edeceklerini söylediler :) bende bi dakka diyip aynen şu konuşma gerçekleşti aramızda

ben: veznedar bey bana paranın yatırıldıgına dair belge vermeyecekmisiniz?

vzndr: işlem çıktısı vermem mümkün degildir

ben: anlıyorum ama ben okul harcının yatırıldıgını nasıl ispat edecegim?

veznedar: burda ispat edeceginiz bir durum yok evraklarınız tamamlandı
inceleme yapacagız muhasebe işlemlerinin ardından ankaraya fax çekecegiz onlarda bize mal edecek ve bizde paranızı iade edecegiz

ben: ne yani benim elimde hiçbir belge yok ve ben öyle bekleyecgim dogrumu?

vnzdr: inceleme işlemleri yapılıp sonuç çıkana kadar beklemenizi öneririm

ben: bak kardeşim sizin aptal atmniz (parab.kuy yemiş) yüzünden bu ödemeyi yapmakta sorun yaşıyorsam bu olay sizin şubenizin sorunudur

vzndr: atmde sorun oldugu dogru ancak sorununuz çözülecektir

ben:bak kardeşim burası türkiye sen benim babamın oglumusun he benim erlimde belge yok bi b.k yok ne halt edicem ben he ne malum senin paranın
üstüne yatmayacagın

vzndr:estagfurullah ben 10 senedir burada çalışanım

burada sinirlerim gerildi ve sigortam attı:

BAK KARDEŞİM NE OLURSAN OL BEN BU İŞLEMDEN VAGEÇİYORUM (burada elimle masaya vurarak BEN PARAMI İSTİYORUM KARDEŞİM PARAMI İADE EDİN! diye bagırınca adam koltugundan fırladı korkusundan hemen atm cihazına yöneldi ve kasayı açıp ödedigim parayı iade etti

Sonrasında bir akrabam internet üzerinden harcımı yatırdı sorunsuz:)

YAZIK YA VALLAHİ SIRF PARA YATIRIRKEN B.KTAN BİR ARIZA YÜZÜNDEN UGRAŞAN BİR İNSAN OLARAK BANKANIN YAPTIGI BU UYGULAMA YERİNDE ANCAK %100 BAŞARILI DEGİL YANİ AKSAK TOPAL BURADA ŞUÇ PARA KAZANACAGIZ DİYE SADECE ATMDEN ÖDEME KABUL EDEN BANKAMI YOKSA AÖFNİN BİZİ VAKIFBANKA MAHKUM ETMESİMİ HATALI OLAN
ASLINDA HER İKİSİDE SUÇA AYNI ORANDA ORTAK YARIYA
İNŞALLAH YAKLAŞAN 2 HAFTA SONRA ÖDEME YAPARKEN BAZI ARKADAŞLAR SORUN YAŞARSA KULAKLARIMI ÇINLATSINLAR VE VEZNEDARI DÖVMEDEN BIRAKMASINLAR İNANIN ÇOK İŞE YARAR AMA CESARET EDİP İFADE VERMEYİ GÖZE ALABİLENE

SELAM VE DUA İLE
SERCAN

Sosyolog_60

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Neyse kardeşim geçmiş olsun ;)
Bizimle paylaştığın için teşekkürler ;)
Konuyu sabitliyorum....

pegasus_dna

Forum Editörü
valla geçmiş olsun ... benim başıma gelse ne yaprdım aman tanrım valla olay çıkar ne demek yaa :S zar zor harç ödüyoruz başıma gelirmi diye düşünmekten kendimi alamıyorum...

ROSEŞAH

Özel Üye
Üzücü bir olay,harcı yatırabilmek ayrı,okulu bitirmek ayrı hepsi bir dert işte,
geçmiş olsun arkadaşım,yaşadığın olayı bizlerle paylaştığın için de teşekkürler,
neyse ki sorun bi şekilde çözüme kavuşmuş:)

sercan24

Yeni Üye
teşekkürler arkadaşlar

Teşekkürler burada yayınlama amacım ayın 26.sında son gün ya bu ve benzeri olaylar umarım diğer ögrenci kardeşlerimizin başına gelmez inşallah gelirsede şimdiden hazırlıklı olsunlar gişede kuyruk oluyorda atmde sanki kuyruk olmayacak daha neler yaşayıp neler görecegiz allah bilir :)

selametle

sercan

kansumi

Yeni Üye
Valla O senin şansın Kardeş bende çok rahat bi olay gece yatırıyorum kimse yok. Atme bozulcakmış falan bu biraz senin çok şansız biri olmandan kaynaklanıyo sanırım. Bundan sonra herşey atm olacak zaten. İyi günler şansız kardeş

khan

Yeni Üye
gece 12 de gittim yatırdım böyle bir olay gelse başıma çıldırırdım sanırım gece atm önünde

drowzi

Yeni Üye
selam bu örgüne geçiş nasıl oluyor başladımı şimdi gecebilme mümkün müdür.

tunckebap

Yeni Üye
Malesef bu memlekette sesini yükseltmeden iş göremiyorsun. Herkes karşımdakini nasıl uyuturum, nasıl katakulleye getiririmin hesabını yapıyor. Yazık bu devlete, yazık bu millete. Keşke herkes senin gibi hakkını arasa, o zaman kimse kimseye böyle şeyler yapamaz...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd