bilgisayarým
Yeni Üye
turısm otelcılık bol staj yaparken ücret alınıyormu?
malesef yok suğdearkadaşlar ya ben açıköğretim turizm önlisans okuyorum ve çok acil 90 günlük staj defteri örneği lazım çok acil ..nasıl yapılacağı hakkında en ufak bi fikrim yok mezun olmam buna bağlı lütfen elinizde örneği falan varsa yardım edin![]()
turizm otelciliğin 2 yıllık öğrenim süresi.internetten derslere bakabilirsin.Arkadaşlar selam foruma yeni üyeyim , 26.12.2008 de af kapsamında turizm ve otelcilik bölümüne kayıt oldum.Yalnız af kapsamında kayıt olanlara hiç kitap vermediler , okuyacağımız dersleri de söylemediler.Bu konuda yardımınızı istiyorum acilen.Bir de anlamadığım bir şey var , turizm ve otelcilik bölümü önlisans bölümleri arasında mı ? Aöf sitesinden gördüğüm kadarıyla hep turizm ve otel işletmeciliği diye geçiyor.Bilgilendirriseniz çok sevinirim.
çok sağol arkadaşım ama bulamadım internetten link gönderebilirmisin ?
sibel bende senin gibi aftan yararlandım.kanuna göre kaydının sildiği tarihte kalan derslerden sorumlusunArkadaşlar selam foruma yeni üyeyim , 26.12.2008 de af kapsamında turizm ve otelcilik bölümüne kayıt oldum.Yalnız af kapsamında kayıt olanlara hiç kitap vermediler , okuyacağımız dersleri de söylemediler.Bu konuda yardımınızı istiyorum acilen.Bir de anlamadığım bir şey var , turizm ve otelcilik bölümü önlisans bölümleri arasında mı ? Aöf sitesinden gördüğüm kadarıyla hep turizm ve otel işletmeciliği diye geçiyor.Bilgilendirriseniz çok sevinirim.
Otel İşl.Kon.Hizmet. 1-5arkadaşlar turizm ve otelcilik 2.sınıfa aftan kayıt yaptıranların derslerini bilen varmı ? Acil cevap kimse neden yazmıyo...