hayat en kötü ögretmendir.. önce sınav yapar sonra ders anlatır işte...zaten herşeyi yaşayarak ögreniyorz...aqlamam dedim aqlamadım valla sonu coq coq kötü bitiyor neyse söylemiyelim izlemek isteyenler neyin nerede olacaqını bilmesinevet sonu çok açıklıydı yaa!bende kötü olmuştum o sahnede.demek neymiş by_sonkez, 'büyük lokma ye ama büyük söz konuşma' diye boşuna dememişler atalarımız diymi ama
bende tekrar izlemek isterim; çünkü unuttum bayağı olmuştu izleyeli. sende sanırım ben gibi film hastasısın
![]()
hayat en kötü ögretmendir.. önce sınav yapar sonra ders anlatır işte...zaten herşeyi yaşayarak ögreniyorz...aqlamam dedim aqlamadım valla sonu coq coq kötü bitiyor neyse söylemiyelim izlemek isteyenler neyin nerede olacaqını bilmesinevet ben filM manyagıyım epey bi cd koleksiyonum var türlere göre korku-komik vs. Birde Armegeddon var oda aglamalık
tavsiye ederim
![]()
hayat en kötü ögretmendir.. önce sınav yapar sonra ders anlatır işte...zaten herşeyi yaşayarak ögreniyorz...aqlamam dedim aqlamadım valla sonu coq coq kötü bitiyor neyse söylemiyelim izlemek isteyenler neyin nerede olacaqını bilmesinevet ben filM manyagıyım epey bi cd koleksiyonum var türlere göre korku-komik vs. Birde Armegeddon var oda aglamalık
tavsiye ederim
![]()
evet Armegeddon dünyada gök tası yaklasıyor felanArmegeddon mu bunu ilk defa duydum.türü ne_? hangi oyuncular var? tanıdık var mı
bak bende sana edward norton ve brad pitt'in başrollerini üstlendiği 'dövüş klübü' var; ama muhtmelen izlemişsindir diye tahmin ediyorum.izlemediysen kesınlıkle al izle derim![]()
ooo bruce willis olurda izlenmez mi hiçevet Armegeddon dünyada gök tası yaklasıyor felanaklıma gelmiyor oglu için o filmdede duyqulandıysam ben kesin aqlarsın
Bruce Willis oynuyor son sahneleri cok duygusalll...
eveeet sağlam bi film buna ek olarak,björk'ün karanlıkta dans filminide tavsiye ederim.Tom Hanks in başrolünde oynadıgı 6 oscarlı " Forrest Gump " filmini herkese tavsiye ederim... hayata bakış acınızı degiştirecek bir fiLm..![]()
itayan işi miokii bende not aldım dediqiniitalyan işine baktınmı keratalar acayip hırsızlık yapıyolar ya
![]()
valla tam bir bilgim yok ama. cok kötü diye tahmin ediyorum çünki bilgisayar optikten senin dogrularını kitapcık türüne göre yapıyor.. yanlıs bilgide vermek istemiyorum seni kaygılandırmak acısından ama bildiqim kadarıyla öyle yanii ...ben cevap kağıdıma kitapçık türünü kodlamayı unutmuşum ne olcak şimdiiii acil cevap bekliyorummmm lütfen
her sınavdan sonra bu tür olaylar çok yaşanıyor. dua edelimde gözetmenler kitapçık türünü işaretlemiş olsunlar.geçen burda bi arkadaşın vize sınavında bu olay başına gelmişti.sınavı geçerli sayılmış muhtmelen gözetmeni işretlemiş.inş. seninkinide işaretlemişlerdir kıymet..hemen üzülme belli olmaz.şansın açık olsun!!ben cevap kağıdıma kitapçık türünü kodlamayı unutmuşum ne olcak şimdiiii acil cevap bekliyorummmm lütfen
peşinden hemen biri vermediyse gözetmen işaretlemiştir konntrol ediyorlar çünküben cevap kağıdıma kitapçık türünü kodlamayı unutmuşum ne olcak şimdiiii acil cevap bekliyorummmm lütfen
Haklısın gözetmenler her zaman söylüyor Ama bir parantez açıp o sınav stresi ve heyecanıyla herşey unutulabilir.o kadarda adamlar söylüyor yani kitapçık türünü işaretleyin diye. hatta ben sınavın bitiminde kağıdı ve kitapçığı gözetmene verdiğimde bekliyorum o bakıyor eksik var mı diye okeyliyor ve gidiyorum içim rahat bi şekilde.
aynen katılıyorum..pardon acayip bi film zaten 1o tane simit söylüyor neden siz yemiyecekmisiniz diyorBunlarda unutamadığım türk filmleri...
- Pardon
- Takva
- Eşkıya