üstteki üye şu an ne yapıyor

By_tr

Özel Üye
bu da yanlış tahmin tuba :D
sorun bacağımda bi kere terlikte zorunlu haller dışında yasak 657 ye

üstteki malum şahsiyet şuanda kotasına bakıyordur :p ne kadar daha video izleyebilirim die:D

tbua

Yeni Üye
evet sayende meksika sınırı müdavimi oldum kotaya bakıp bakıp ne kadar izleyebilirim derdindeyim:) fatura kesim tarihnden 1 gece önce kalırsa kota izlicem hep:D

tbua

Yeni Üye
elinde meyva suyu bilgisayar başındasın forma bakıyorsun ve bir taraftanda müzk dinleyip bazende evdekilerle konuşuyorsun. he birde araman gereken kişi var ne zaman arayım diye düşünüyorsun:)

By_tr

Özel Üye
babasının açtığı sıkıcı siyaset programlarından birini izlemeye mahkum edilmiştir :D

jojo

Yeni Üye
hmm offlıne old. göre sanırım tv başındadır şuan:D ama çok geçmeden damlar şimdi:D:D

jojo

Yeni Üye
hahaha:D alemsin rainbowcum:p pc başında uyuklamak hiç huyum değildir yaww:p ama sanırım sen şuan o vaziyettesindir:D:D

jojo

Yeni Üye
ALLAH kahretmesin bundan baska bir geçmişimiz yok jojo :D:D baska şeyler konusalım senle yeni konular :p yeni fimler :D:D
evet senınle ılk dıyaloğumuz forrest gumptı:D sonrada ben yoktum 2 ay burda.öle aynı kaldı yanii muhabbet:p yeni muhabbetlere yelken açalım by sonkez, bana herşey uyar dostum;):D

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top