CizmeliKedi
Yeni Üye
- Bölüm:
- Türk Dili ve Edebiyatı
özelinden cevabı verdim...Daha fazla açıklamanın bir manası yok...
Burada ismi geçen benim ve yazmış olduğun yorumlardan son derece rahatsız oldum,hiç hoşuma gitmedi.Bir açıklama yapar mısın çizmelikedi???arkadasım yazdıgın yorumu sen bir yorumlarmısın bize...yazdıgın üye rahatsız oldu ve bunu bana bildirdi bende en dogal görevim olan şeyi yaparak kardeşim o mesajın acıklaması nedir yazdım... harbidende nedir yazdıgın yorum bu >> evet yavaşş yavaş.. kahve tadında.. bir hazır-cevap bulmaya başladıkk geceleyin en çok aranan içecektir kendisi..devam ediyorum hazır-cevap adına... kahve gibidir rahatlatır
[ kahve gibi rahatlatır ney rahatlatır kardeşim acaba ???
Açıklamasından sonra birşey demiyorum,yanlış anlaşılmalar oldu sanırım.Çizmelikedi rahatsız ettıysek,huzurunu bozduysak kusura bakma.Açıklama açıklama üstüne...Tabiki söylerim... Bilmiyorum hiç kahve kültürün varmıdır? Ya da kahvehaneye gidip,iskemlede oturup kahve telvesi yediğin olmuşmudur.. Atışmaları bana biraz sert biraz tatlı geldi... Bende kahve benzetmesi yaptım... Telve doğaldır... keyiflidir..Durum bu.. Benzetmede bu..ha arada anlam kayması olmasın kahveyi içince gelir telve..!!Durum bu. bir kaç gündür yazışmaları okuyorum site içi, hoşumada gitmiş, gün içinde de takip eder olmuştum ama ... Artık hoşuma gitmiyor..İki kelamın bu kadar yanlış anlaşılıp , biçileceği aklımın ucundan dahi geçmemişti....
inşş... kavuşmusturgüzelim birşey olmuyor merak etme,konu netliğe kavuştu diye düşünüyorum.![]()
evet netliğe kavuştuAma bir konuda site yöneticilerine başvurmam gerekiyor "hazır-cevap", By son -kez'in özel mesajında kullandığı üslup... bir moderatöre hiç yakışmayan tavırları olması rahatsız edici...
sen ilk basta yapacagın acıklamaya en sona yapman büyük bir hata zaten...Yanılmayan Bir ALLAH tır...evet netliğe kavuştuAma bir konuda site yöneticilerine başvurmam gerekiyor "hazır-cevap", By son -kez'in özel mesajında kullandığı üslup... bir moderatöre hiç yakışmayan tavırları olması rahatsız edici...
okuduk okuduk güzel acıklmasınıAli nazik açıklamasını okuyun By son -kez..![]()
bence bu konu çok uzadı tartışmayı uzatmayalım arkadaşlar.ortada bi sorun yok engin arkadaşımız bu forumda kimsenin kalbini kırmamıştır kırmazda bu forumda görevini en ii yapan yönetici o yüzden tartışmayı uzatmayı arkadaşlar..sen ilk basta yapacagın acıklamaya en sona yapman büyük bir hata zaten...Yanılmayan Bir ALLAH tır...dünyada yanlıs anlasılmayan bir kişi varmı bilemiyorum ? ya sen kendini yanlıs ifade ettin yada hazır-cevap ve ben yanlıs anladık...yanlıs anlasak bile sen en sona yaptıgın yorumunu basta yaparak demek istedigim böyleydi arkadaslar demen gerekirdi...Tavırlarım neyse onuda paylaş burdan...Beni bu sitede kötü olarak adlandıracak 1 üye varsa ben görevimi hemen bırakırım...Biz burada ne para alıyoruz be maaş üyeler için emek veriyoruz....
KarşıLıqında sadece 1 teşekkür bekliyoruz...Evet sonkez diyorum forumda bu zamana kadar beni kırıcı-kaba-üslupları yanlış-tavırları rahatsız edici diye söyleyecek arkadaslarım söylesinler ben görevimi hemen bırakayım....
![]()