Üstteki Üyenin GözLerine Bakıp Ne SöyLerdin..¿

BURCU

Çok Özel Üye
Şiir gibi gözü benim görmem gerek ...hadi dökül :D Gözlerinin anlamını bana sökül :)

rainbow

Özel Üye
Gözlerimin ve gözlerinin anlamını anlatmakla bitmez.
Varsa öyle biri, anlamını çözen gerek....:cool:

BURCU

Çok Özel Üye
Bakışların gidişlerini andırır, Gözyaşınsa o gidşlerin acısını.... bu son bakışın diyorsun ama, Gözlerin seni hep kandırır :p

rainbow

Özel Üye
Kandırsada artık farketmez...o son bakışında yaşıyorum ...yüreğimdeki gözlerinle kendimi avutuyoruumm.....

BURCU

Çok Özel Üye
avutma kendini sevdalan kelimelerinle, Gözlerinle canlandır sevdanı, Avutmakta bi yere kadar sen kazandır yüreğini....

rainbow

Özel Üye
Kazanacağımı bilsem tutmam gözlerini yüreğimde...bakışlardan dilime köprü olur senin yüreğine akarım....

BURCU

Çok Özel Üye
D: bu kadar kafiyesiz kelimelerle gözlerinden dalarım ben yaşama :)) Orda bulurum aşkımı yüreğinden yüreğime ... Gel kafiyem ol yürek şiirimde... Sevdam ol Gözlerime bakışında ....

rainbow

Özel Üye
GElmelerindi beni benden alan ,,,bakışlarındı yüreğime kazınan ,,,zamansızlığında kaybolan adın :AŞK 'TI senin....

BURCU

Çok Özel Üye
Daha yok bitti artık sözüm.. bu son çığlığı yüreğimin... al işte benden de hatıra sana, Bu son bakışımın çaresizliği....

Sonkez

Özel Üye
kanks sen benim gözlerime bakıp ne derdin:)
Eğer beni bu sokakta, Bu şehirde ve bu semtte bulamazsan bilki ben Gözlerinin daldıqı yerdeyim... ama bunu sen degilde yukardaki üye bir bayanmış gibi hayal ettim ve ona söyledim :rolleyes::cool: senin içinse git yüzünü yıka gözlerinin çapagını temizle derdim :D:D

graal89

♥ Ankaragücü ♥
Eğer beni bu sokakta, Bu şehirde ve bu semtte bulamazsan bilki ben Gözlerinin daldıqı yerdeyim... ama bunu sen degilde yukardaki üye bir bayanmış gibi hayal ettim ve ona söyledim :rolleyes::cool: senin içinse git yüzünü yıka gözlerinin çapagını temizle derdim :D:D
sana o kdar değer veriyorum sabah 6 da kalkıp işe gitmeme rağmen gece 2-3 kadar senle konuşuyorum.eğer sen bunları bana söylüyosan ne diyim kanks kalbimi kırdın gerçekten:):):)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top