üstteki üyeyle ıssız bir adaya düşseniz napardınız??

?

.............................

Misafir
Eksik olma canım.. :p

Onla aynı adada kalırsam :rolleyes: önce ateşi bulur, sonra adayı yakar ve ordan tüyerdim :D :p
başka istediğin varmı onlarıda yazsydın.... :p Sanki bunlar olunca benim elim armut topluycak... :D Sonra tüyerdim demişsin o kadar kolay değil adadan kurtulmak napar eder en sonunda yorulur dalgalar seni (sözde) yaktığın adaya geri gönderirdi... :D

fb-gs tartışması yapardık heralde... :rolleyes: Yapcak başka bişi yok gibi gözüküyo ... :D

?

Misafir
elmayra duymasın bunlar karıncaları ekmek arası falan... :D:D

aslı parayı nası kazancan adada onu anlamıyorum konuşmim diyorum...Duramıyorum... :D Ordan geçen gemi olsa kurtulurduk zaten... bu da saçma :p :D

adada maç yapardık o fenerli ben gsli olarak... :D

ECRİN90

Özel Üye
başka istediğin varmı onlarıda yazsydın.... :p Sanki bunlar olunca benim elim armut topluycak... :D Sonra tüyerdim demişsin o kadar kolay değil adadan kurtulmak napar eder en sonunda yorulur dalgalar seni (sözde) yaktığın adaya geri gönderirdi... :D

fb-gs tartışması yapardık heralde... :rolleyes: Yapcak başka bişi yok gibi gözüküyo ... :D
Bunları gündüz gözüyle yapcak halim yok sevgili arkadaşım ! Gece sen uyurkene yapıcam hepsini :D ayrıca adadan yüzerek değil, el emeği göz nuuru kendı yaptıgım sandalımla tüycem :p

?

Misafir
Bunu öğrendiğim iyi oldu... :D :D :D Şimdi başka bişi düşünmen lazım ozaman bu plan yatar ... :D

hindistan cevizini kafasına atardım... Eğlence olsun... :D

?

Misafir
konu başlığını bi daha okumanı tavsiye ederim ... :p :D

var.... tüm yiyecekleri,içecekleri sahiplenip sedanın yalvarmasını beklerdim... :D

?

Misafir
öyle bi itirzın mı var hanfendi.... :p

senn bnm arkamdan çevirdiklerini düşünecek olursak ... yaptıklarım normal oluyoo kanımca... :D

?

Misafir
olmadı ilkel silahlaa oynardık artık nasıl olcaksa...

aklıma bi fikir geldi...

rus ruletini ağaç kamışlarına uyarlardık...

kim dayanamazsa hakkı rahmetine kavuşmuştur zaten... :D

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar