Vize-final"sınava girememe-girme durumları"&yardım:)

hop

Yeni Üye
Ben vize sınavına giremedim,finale girmem yada girmemem ortalama puan açısından bir değer ifade ediyor mu?Yoksa finale girmeyip bütünlemeye mi girmeliyim.
örnek;vize=0*%30=0
;final=50*%70=35
Bütünleme öncesi total puan= 35 mi olur?

Buna göre;
Bütünlemeden almam gereken puan nedir?
Yada;
Finalden 71 alıp geçemessem,bütünlemedem mi 71 almam gerek?

Cevaplarsanız sevinirim,teşekkürler.:utandımkafam karıştı,ona göre finale gidip gitmeme kararını vericem:lütfen yardım.:helal

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Şimdi Vizelere girmediğin için otomatikkmen 1-0 geride başlamış oldun maça.

Finalde alacağın not en az 71 olmalı. Finale girmezsen Bütünlemede Alacağın Not En Az 71 olmalı. Neden Dersen Açıklayayım.

Ara Sınavın %30 + Finalin %70 = 50 İse Dersten Başarılısın ve Geçtin.

Ara Sınavın %30 + Finalin %70 = 49 veya altında ise İse Dersten Başarısızsın ve Finallere Girmedin Varsayılarak Bütünleme Sınavına Girersin.

Büte Girdiğin Derslerde ;
Ara Sınavın %30 + Bütünlemenin %70 = 50 İse Dersten Başarılısın ve Geçtin. 50 den Küçükse Dersten Kaldın Demektir.

Yani Final + Bütünleme Şeklinde Bir Hesaplama Yoktur. Finallerde Başarısız Olduğu Derslerden Büte Girersin Oda Senin Final Notu Yerine Geçer....

Başka Sorularınız Varsa Cevaplayabilirim...

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Aöf de not hesaplama sistemi vize %30 final sınavı ise %70 şeklindedir
final sınavına girmemezlik etmeyin vizeden en yüksek puanı yani 100 almayı başarmış olsanız bile ortalamaya 30 puan vermektedir.
30 puanı vize sınavından değilde final sınavından almak isterseniz 42 küsür 43 puan almanız yeterlidir.
vize sınavına hiç girmeyenler 72-73 arasında bir not aldıkları taktirde genel ortalamaları 50 puan olduğu için o dersten geçmiş olacaklar bu sisteme göre
Siz final sınavına girin mutlaka başarılar diliyorum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar