Yardım lütfen??

svural

Yeni Üye
Bölüm:
Muhasebe Programı
Ben bu yıl ticaret meslek lisesinden mezun oldum.Bilgisayarlı muhasebe bölümü okudum.Ve mali müşavir olmak istiyorum.Dedemin bürosunda çalışmaktayım.Ve benden tek isteği olan buranın başına geçmemi gerçekleştirmek istiyorum.Buranın başında olup okuyacağım için açık öğretimi seçtik ailecek.Zaten Ygsde lysye girme barajını aşmama ragmen girmedim bile hedefimi çoktan seçtiğim için..Fakat bölüm konusunda 1 haftadır tartışmalar sürüyor.Ve size sormakta buldum çareyi.

Annem 2 yıllık halkla ilişkiler okuyup ordan dikey geçişle işletme yada iktisada geçip 3. ve 4. senemi orda tamamlamamı söylüyor.Benim için daha kolay olacağını ve matematik görmekten kurtulacağımı söylüyor.
Dedem 4 yıllık işletme,iktisad,muhasebe yada maliye okumam taraftarı.Dersleri öğrenip kıvama gelmemi istiyor.Ve dikey geçişlerde sorun yaşayabileceğimden kontenjan doluluğu yada kanun kurallar değişeceğinden şüpheli.
Yani dedem kesin kuralcı.Annem ise beni düşünüyor bir bakıma matematikle aram biraz kötü görmek bende istemiyorum açıkcası ama 2 senelik benimle alakasız bir bölüm okuyup açıkta kalmak istemem.Lütfen yardım edin ben ne yapmalıyım.Böyle bir geçiş hakkı varmı gerçekten siz ne önerirsiniz??

svural

Yeni Üye
Bölüm:
Muhasebe Programı
Bunlarda puanlarım;

YGS1:154,19117
YGS 2:151,17523
YGS 3:200,87648
YGS 4:189,51826
YGS 5:192,13000
YGS 6:178,04924

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Sorunu şimdi görüyorum o yüzden ancak cevaplıyorum.

Şimdi matemaikle aran kötü ise anneni dinlemeni öneriyorum. Tabii deden de bir bakıma haklı eğitim sistemi sürekli değişiyor ileriki yıllarda sınavsız geçiş hakkını kaldırabileceklerinden şüpheleniyor. Ben pek ihtimal vermiyorum açıkcası. İlla kendini garantiye almak istersen dedeni dinlemeni öneriyorum. Matematiğide dersaneye giderek çözebileceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar