yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnn

eylull_28

Yeni Üye
:confused: ben işletme sınıfı hazırlık sınıfı öğrencisiyim
4 ders görüyorum
genel işletme
genel muhasebe
iktisada giriş
hukuka giriş
ama bilmediğim birşey var hazırlık sınıfında işletme sınıfı 1. sınıfın dersleri mi görülüyor yani ben forumdan çalışmak istesem işletme 1. sınıf konularına mı bakmalıyım

merveg

Özel Üye
eylül işletme 1. sınıf öğrencileri hazırlık sınıfı derslerinin aynısı forumda istediğin kadar döküman mevcuttur.kolay gelsin.iyi çalışmalar

asterıx

Yeni Üye
Senin 2 yıl önlisans programında görmüş olduğun dersler,seçmiş olduğun lisans programının 1 ve 2. sınıf dersleri ile karşılaştırılıyor ve birbirine denk olan derslerden muhaf oluyorsun.Sana vermiş oldukları bu 4 ders senin önlisans bölümünde görmüş olduğun derslere uygun olmayan,lisans programının 1 ve 2. sınıflarına ait dersler.Kısacası sen işletme fakültesinin 1 ve 2. sınıfını aynı anda okuyorsun dolayısıyle çalışmak istediğin ders hangi sınıfa ait ise o sınıfın konusuna çalışman lazım.Umarım yardımcı olabilmişimdir

Linsey

Özel Üye
:confused: ben işletme sınıfı hazırlık sınıfı öğrencisiyim
4 ders görüyorum
genel işletme
genel muhasebe
iktisada giriş
hukuka giriş
ama bilmediğim birşey var hazırlık sınıfında işletme sınıfı 1. sınıfın dersleri mi görülüyor yani ben forumdan çalışmak istesem işletme 1. sınıf konularına mı bakmalıyım
Merhaba ,
Evet İşletme 1.sınıfın konularına çalışıcaksınız,endişe etmeyiniz
Fakat sınavda sorularınız farklı olucak,
e ogrenme portalındaki hem 1.sınıf hemde hazırlık sınıfı sorularınız sizin yararınıza olucaktır;)

idemir54

Yeni Üye
sorularla çalışarak olmaz o iş. lisans öğrenimine hazırlık programı murat açık öğretim yayınları kitabını al (20 ytl ) bişey olması lazım. 4 ders orda var özetli ve güzel anlatımlı.sana yardımcı olur.

alara888

Yeni Üye
arkadaşlar mrb ben büro yön. ve sek. bölümü mezunuyum işletmeye geçiş yapıcam 3. sınıf hazırlıkmı olucak yoksa normal işletme bölümü 3. sınıf derslerinimi görücem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar