YaRDıM

mine08

Yeni Üye
Slma arkadaslar ben ıkı yıllık bıl. tek. prog. mezunuyum Acık ogretım işletme bolumune kayıt yaptırdım ve hazırlıktan baslıcagımı soyledıler. ve dort adet kıtap verdıler.

Arkadaslr ben bu dersleri simdiye kadar hic gormedım nasıl gecıcem sınavlardan ne yapmam gerek not nerden bulabılırım cıkmıs soruları ( genellıkle1,2,3,4. sınıfların var hazırlık sınıf ders notu yada cıkmıs soruları bulamadım) bana yardımcı olabılırmısınız..
mailde atabilirsiniz : mine08bjk@hotmail.com

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TESEKKURLER

AYRIC VERILEN DERS KITAPLARIM

Genel İşletme
Hukuka Giriş
Genel Muhasebe
İktisada Giriş

numidian

Yeni Üye
mura yayınlarının yardımcı kitapları var o kitaplara calısır kitaptaki ve internetteki testleri çözersen gecersin büronun verdiği kitaplarla hiç ugrasma yardımcı kitaplar yeter bu sitede zatengecen ve ondan önceki sene cıkan vize final soruları var ayrıca testler var fazla konu acma tek konu ac cvp gelmesii bekle burda modlar seni bu konuda aydınlatır

weeping eyes

Özel Üye
öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili mine08,

2 yıllık öğrenimden 4 yıllığa geçiş yaptığın için aöf de göreceğin dersleri daha önce aldığından dolayı onlardan muafsın.bu saydığın diğer 4 dersten eğitim alacaksın.sınavlarla ve sınıf geçme sistemi ile ilgli sitemizin açık öğretim genel bilgilnedirme bölümünden bilgi alabilirsin sitemizde hem sınavlarda çıkmış hemde güncel deneme sınavları şeklinde birçok soru bulunmaktadır.

yine de kafana takılan her türlü soruda pm yolu ile ya da hkn252@hotmail.com mail adresinden bana ulaşabilirsin

POSKY

Yeni Üye
slm arkadaşlar bana acil biri yardım etsin saglık kurumları işletmeciligini okuyom sınavda ingilizçedemi sorulacak acil vewap

ervaa

Yeni Üye
Selamlar Arkadaşlar.
Bir iki kez sordum panellerde ancak cevap alamadım.Okulöncesi 3.sınıf arasınav soruları bulamadım forumda.Büt soruları bulabildim ancak.ellerinde olan ve paylaşmak isteyen arkadaşlardan ricam olur:)
selamlarımla..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob