Yardım

ugomugo

Yeni Üye
Bölüm:
Radyo ve Televizyon
merhaba arkadaşlar ben şimdi 2 senelik radyo tvyi istiyorum bildiğim kadarıyla 2 senede askerlik kısalmıyor (ön lisans)
askerliğin kısalması için 4 senelik bölüm okumak yerine 2 sene radyo tv 2 sene Halkla İlişkiler okusak olurmu?

ve şu bölümlerin puanları nedir ve ygs veya lys ilemi alıyor

Felsefe
Radyo tv
Halkla ilişkiler

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
merhaba arkadaşlar ben şimdi 2 senelik radyo tvyi istiyorum bildiğim kadarıyla 2 senede askerlik kısalmıyor (ön lisans)
askerliğin kısalması için 4 senelik bölüm okumak yerine 2 sene radyo tv 2 sene Halkla İlişkiler okusak olurmu?

ve şu bölümlerin puanları nedir ve ygs veya lys ilemi alıyor

Felsefe
Radyo tv
Halkla ilişkiler
Yazdığın bölümleri n hepsi kontenjansız bölümdür, YGS den 140 ve üzeri alman yeterlidir. iki tane 2 yıllık bölüm okuman askerliğini kısaltmaz ayrıca 2. bölümü okurken tecil edemezsin. Ancak 2 yıllık bir bölümü bitirdikten sonsa DGS ile sınavsız olarak işletme bölümünün 3.sınıfına kayıt olursun böylece hem askerliği tecil edebilirsin hemde mezun olduğunda askerliği kısa dönem yapabilirsin.

knc

Yeni Üye
S.a arkadaşlar forumda geziyordum aklıma takılıdı bu sene sorular degişcekmiş falan filan diyolar sizce ole bişe olurmu yhaa yeni rektor tvde demiş abbas güclünün programında bir ogrencının sorusu uzerine o degişmicek diyecek halıde yok ama ben baya kıllandım bu konuyo sizin gorusunuz nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim iyi geceler ugomugo kardeş kusura bakma senin sayfa işgal ettim en guncel bunu buldumda o yuzden :D

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Eğer ki ders içerikleri değişirse o zaman sorular değişir. Ders içerikleri değişmeyecekse soru bankalarını değiştirmezler. Ama soru yöntemini belki değiştirebilirler. Çünkü artık soru bankalarında hiç sormadıkları soru sayısı azalmıştır. Hali ile yeni soru tiplerine ihtiyaç var. Ama bu çıkmış soruların bir daha çıkmayacağı anlamına gelmez.

knc

Yeni Üye
Tessekkurler yazdıgın için yha cervemde bunu cok duyuyorum o yuzden kafama takılıdı seneye kredili sisteme gecilecegi için bu sene sorularda bi degişiklik olabilir diyolar. Bi önyargı olusuyo seneye sistem deigisiyo bu sene bi degişilik yapmazlar diye ama ters kose yapabilirlermi dşye dusunuyorum bide bı kac kurumda duydugum için sorular degişir diyee bakalım gorucez yinede tessekurler

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar