Yardımcı olur musunuz

hyaena

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba.ben direk sorularıma geçeyim.şimdi ben bu sene eskişehir anadolu üniversitesi açıköğretim radyo ve televizyon programcılığını kazandım.herkes birşey söylüyor kafam karıştı.kayıt tarihleri bellimidir? aradım hep 2008 yılına ait veriler vardı.kayıt için gerekli olan evraklar nelerdir?istanbulda avrupa yakasında oturuyorum kaydımı nerede yaptıracağım.ve ben 13.06.90 doğumluyum askerlik kağıdım daha gelmedi açıköğretime kayıt olurken askeriyede muayene olduktan sonra tecil kağıdımıda alıp öylemi kayıt olacağım bir yerde okumuştum gerekli evraklar bölümünde öyle yazıyordu.bana gerekli olan herşeyi yazar mısınız?şimdi çoğunuz forumda ara diyeceksiniz ama inanın birşey bilmiyorum hep kısaltmalar var zaten başkalarının dedikleride aklımda o yüzden de kafam karışık bir seferlik şu konuyla ilgili herşeyi yazabilir misiniz

beyazesra

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba.ben direk sorularıma geçeyim.şimdi ben bu sene eskişehir anadolu üniversitesi açıköğretim radyo ve televizyon programcılığını kazandım.herkes birşey söylüyor kafam karıştı.kayıt tarihleri bellimidir? aradım hep 2008 yılına ait veriler vardı.kayıt için gerekli olan evraklar nelerdir?istanbulda avrupa yakasında oturuyorum kaydımı nerede yaptıracağım.ve ben 13.06.90 doğumluyum askerlik kağıdım daha gelmedi açıköğretime kayıt olurken askeriyede muayene olduktan sonra tecil kağıdımıda alıp öylemi kayıt olacağım bir yerde okumuştum gerekli evraklar bölümünde öyle yazıyordu.bana gerekli olan herşeyi yazar mısınız?şimdi çoğunuz forumda ara diyeceksiniz ama inanın birşey bilmiyorum hep kısaltmalar var zaten başkalarının dedikleride aklımda o yüzden de kafam karışık bir seferlik şu konuyla ilgili herşeyi yazabilir misiniz

arkadaşı ilk önce hayırlı olsun panik yapma herşey olur bi link gönderdim ordan da bakabilirsin zaten kayıtlar başlamadı 22 eylül 2009 ve 17 ekim 2009 tarihleri arasında askerlik konusunda bir bilgm yok ama ona başka arkadaşlar ardımcı olabilir

http://www.sendegel.org/index.php/2009/07/2009-2010-acikogretim-fakultesi-kayitlari/

hyaena

Yeni Üye
sağol esra yalnız site açılmıyor verdiğin link açılıyo da gerekli evrakla raçılmadı sorun var sitede sanırım.artık hergün tıklayıp açılmasını beklicem sağol cınım:D

beyazesra

Yeni Üye
rica ederim işine yarasında daha kayıtlar başlamadığı içinde açılmayabilir ayrıca sana daha postayla açıköğretimi kazandığına dair kağıt gelicek orda zaten herşeyi anlatıyo ilk internetten kayıt yapıosun evrakları toplayıp sectiğin büroya gidiyosun kayıt yaptırıyosun acele etme zamanı gelsin herşey olur

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row