Þ
Gözünde o kadar büyütmene gerek yok. Matematik çalışacaksın biraz. İkinci sınıfta istatistik zorlar ama yöntemini kavrarsan o da çerez gibi gelir.ben sözel mezunuyum ama aöf iktisatı tercih ettim benim için bi zorluk olur mu olursa ne gibi zorlukla karşılaşırım açıkçası şimdiden soğumaya başladım daha doğrusu korktum yapamıyacağıma inanıyolar yardımcı olurmusunuz şimdiden teşkkür
BENİM MATEMATİĞİM OKADARDA İYİ DEĞİL AMA BAKICAZ ARTIK PEKİ DERSLER İLE İLGİLİ BİLGİLERE NERDEN ULAŞIRIM yardımcı olurmusunuzGözünde o kadar büyütmene gerek yok. Matematik çalışacaksın biraz. İkinci sınıfta istatistik zorlar ama yöntemini kavrarsan o da çerez gibi gelir.
Dediğim gibi gözünde fazla büyütmene gerek yok. Çalışırsan geçersin
artık inanıyorum kimse umrumda değil kötü olan matematikte pek te başarılı sayılmam ve sevmem ya bişi sorucam iktisat matematik ağırlıklımı bilgin varsa benide bilgilendirirmisinYapamayacğıma İnanıyolar...! Başkalrınını inanması önemli değil senin inanıp inanaman önemli.. Matematik işlemlerinde başarılı isen başarırısın ..
artık inanıyorum kimse umrumda değil kötü olan matematikte pek te başarılı sayılmam ve sevmem ya bişi sorucam iktisat matematik ağırlıklımı bilgin varsa benide bilgilendirirmisin
korkulacak birşey hemen kayıt ol okumaya başla.ben de sözel mezunuyum.ben de açıköğretim ilahiyata gidecem.valla başka çare yok.össye girdim 340 aldım ama bir şeye yaramadı.en iisi açıktan okuyayım dedim.ben sözel mezunuyum ama aöf iktisatı tercih ettim benim için bi zorluk olur mu olursa ne gibi zorlukla karşılaşırım açıkçası şimdiden soğumaya başladım daha doğrusu korktum yapamıyacağıma inanıyolar yardımcı olurmusunuz şimdiden teşkkür
ya ben iktisatı seçtim artık ve baya bi hırslandım yapıcağımada inanıyorum sende hemen seç bence önce derslerine bak daha sonra karar ver benceşİRİN öyle diyorlar . İktisatın matematiki biraz daha fazla işletmeye qöre: bende hala kararsızım acaba işletmemi seçsem yoksa iktisat mı ¿ :s
canım artık korkmuyorum okuyucam da tek endişelendiğim matematik çünkü sevmiyorum ilgin için tşkkür k.i.b.şirincim bence korkmana hiç gerek yok başaracağına kendin inanırsan ancak başarırsın başkaları ne derlerse desinler boşverrrrrrrr sen sevdiğin bölümü oku bence K İ B Görüşürüz