Yeni Sistem Hakkındai ( Yardım lütfen )

kaangumus

Yeni Üye
Bölüm:
Elektirk Enerjisi
arkadaşlar iyi akşamlar gerçekten kafam çok karıştı şu yeni sistemde . şimdi 2.dönem sonuçlarımız açıklandı arkadaş ve ben hiç çalışamamıştım . aşağıda 2.dönem de kaldı yazıyor . Benim aldığım notlarda hepsi ff diğil . DD , DC , CD , CC derslerimde var ff lerin yanında . ben bu dd dc cd cc aldığım derslerden geçmiş oluyomuyum yoksa hepsinden mi kaldım . yardımlarınız için teşekkürler iyi akşamlar herkese

Turkgenci

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
FF notun varsa ve genel not ortalaman 2,00 ın altındaysa CD, DC, DD derslerinden de kalıyorsun Önümüzdeki yıl alacaksın o dersleri.

FF yoksa CD,DC,DD notların olsa bile ortalaman 2,00 üzerinde ise mezun oluyorsun.

kaangumus

Yeni Üye
Bölüm:
Elektirk Enerjisi
yapma ya . tamam hocam teşekkürler . yani genel not ortalaması 2 olmak zorunda diğer türlü kesinlikle hiçbir dersten geçemiyorum . peki bir şey sorcam aynı tarzda notlarımda 1.dönemde var dı oradan kaldı değilde , Uyarı yazıyodu 1.Dönemde . yine oradada DD , DC , CD , CC notlarım vardı 1.dönem neden uyarı yazdıda 2.dönemde ortalama daha yüksek ken kaldı yazdı . onun hakkında bilgin varmı

Turkgenci

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Genel not ortalaması 2.00 olursa dd dc cd lerden geçiyorsun. 2.00 olmazsa dc dd cd ff lerden kalıyorsun. aa bb cb vs. geçer.

Uyarı cd dc dd dersleri olunca yazıyor. genel Ortalamayı 2.00 tamamlaman gerekiyor 1. dönem ortalaman düşükki uyarı yazdı. 2. dönemde ortalamayı tamamlayamadığın için "kaldı" yazdı. Genel ortalama okuduğun dönemlerin ortalamaları alınarak hesaplanıyor.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar