yeniyim yardıma ihtiyacım var...

ozansolak

Yeni Üye
Bölüm
Türk Dili ve Edebiyatı
Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne bu sene kayıt yaptırdım dersleri çok sevdiğim için bu bölümü seçtim sizinde görüşlerinizi bekliyorum ne yapmamı önerirsiniz bana nasıl bir yol izlemeliyim...

ozansolak ben de birinci sınıfım. dersler güzel ama yazarak çalışmayı gerektiriyor. ben sürekli notlar alıyorum hem kitapların yan taraflarındaki boşluklara hem de bir ajandaya böylece iki tur gidiyorum. biraz yavaş oluyor ama sağlam oluyor çift dikiş. ama zaman azaldı biraz daha seri olmak gerekiyor. kafana takılan konularda bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

bişey aklıma takıldı kitaplar değişti demişsiniz kayıt yaptırırken verilen kitaplar değil mi?
mavi kapaklı normal açıköğretim kitapları yenilendi mi ?
türk dili ve edebiyatı kitapları değişmiş mi?

kitaplar günceleşiyor benim bildiğim eksik olan konulara takviye yapılıyorlar

merhaba,
peki ders geçme olayını anlayamadım 50 ile mi geçiyoruz ?
yada 10-11 aralıktaki ara sınavlar ve 21-22 sinde olacak olan ara sınavların ortalaması mı alınıyor ?
nasıl hesaplanıyor lütfen detaylı bilgi verirseniz sevinirim:):)

admin bey :)
yardım lütfen sorumun cevabını alamadım henüz merak ediyorum:):):)

bişey aklıma takıldı kitaplar değişti demişsiniz kayıt yaptırırken verilen kitaplar değil mi?
mavi kapaklı normal açıköğretim kitapları yenilendi mi ?
türk dili ve edebiyatı kitapları değişmiş mi?

Kayıt yapılırken dediğiniz bu yıl kayıt yapılırken aldığınız kitaplarsa değişmedi. Ama geçen yıl aldığınız kitaplar değişti bir kısmı.

merhaba,
peki ders geçme olayını anlayamadım 50 ile mi geçiyoruz ?
yada 10-11 aralıktaki ara sınavlar ve 21-22 sinde olacak olan ara sınavların ortalaması mı alınıyor ?
nasıl hesaplanıyor lütfen detaylı bilgi verirseniz sevinirim:):)

Ara sınavda aldığın notun %30 u ile dönem sonu sınavında alacağın notun %70i toplanır. Bu not 50 veya daha fazla ise o dersten başarılı olursun. Yok düşük ise o dersten başarısız olursun.

ara sınavları ne kadar yüksek tutarsan avantajlı olursun...hem az konu var finale göre çalışma açısından zmanda fazla oluyor...

Arkadaşlar, bende bir türlü şu ünite işini anlamadım. Güz döneminde ara sınavda ve finalde nerelerden sorumluyuz? Örneğin, ara sınav 1-6 ilk sınav, 1-10 üniteleri de final mi oluyor. Lütfen yardımmm :'(((

Arkadaşlar, bende bir türlü şu ünite işini anlamadım. Güz döneminde ara sınavda ve finalde nerelerden sorumluyuz? Örneğin, ara sınav 1-6 ilk sınav, 1-10 üniteleri de final mi oluyor. Lütfen yardımmm :'(((

Ders listesinde AS arasınavdan sorumlu olduğunuz üniteler, DS ise finalde sorumlu olduğunuz üniteleri gösterir. Eğer kitap iki dönemde okutulmuyorsa tek dönemlik kitapsa, ara sınavda yarısından, finalde ise tamamından sorumlusunuz diyebiliriz.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri