yıllıktan krediliye çıkmazı

eyyubxx

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
yine aof üzerine düzenlenmiş bi forum sitesindeki admin abimiz sınıf geçmelerin yıllıktaysan o sene yıllık kredili isen kredili olarak hesaplanacak demiş...kredili sisteme geçsek bile sınıf geçme durumu yıllık o sene bulunduğun sisteme(yıllık) göre yapılacakmış...iki forum çelişmiş durumda...resmi açıklamları beklesek mi yoksa fikir alışverişinde bulunalım...sınıf geçme durumunu yine 2 ders bırakarak demiş çünkü

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
yine aof üzerine düzenlenmiş bi forum sitesindeki admin abimiz sınıf geçmelerin yıllıktaysan o sene yıllık kredili isen kredili olarak hesaplanacak demiş...kredili sisteme geçsek bile sınıf geçme durumu yıllık o sene bulunduğun sisteme(yıllık) göre yapılacakmış...iki forum çelişmiş durumda...resmi açıklamları beklesek mi yoksa fikir alışverişinde bulunalım...sınıf geçme durumunu yine 2 ders bırakarak demiş çünkü
Söyleneni yanlış anlamış olabilirsiniz.

Bu yıl bütünleme sınavına girenler yıllık sistemdeler ise bütünleme sonuçları yıllık sisteme göre değerlendirilecek. Kredili sistemde iseler kredili sisteme göre değerlendiriliyor.

Yani ben yıllık sistemde okuyorum ve bütünlemeye girdim, bütünleme sonuçları kredili sisteme göremi olacak dersem cevabı hayır yıllık sisteme göre olacak. Ayrıca ortalama sistemini soruyorlar bu yıl kredili sisteme geçiyor ( dikkat edin geçiyor henüz geçmedi ) bütünleme sonuçlarına göre biz ortala yöntemine göre derslerden geçecekmiyiz. Cevabı hayır yıllık sistemde kaldığınızdan kalacak geçtiğinizden geçeceksiniz. Ancak bu yıl kayıt yenilettiğiniz zaman kredili sisteme göre okumaya başlayacaksınız.

Sınıf geçme ise eğer alt sınıftan dersiniz yoksa üst sınıftan ders alabilirsiniz. İster 3 dersten kalın ister 4 dersten kalın farketmez.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar