1 ay kala nokta atışı soruları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teselya

Yeni Üye
arkadaşlar bir yayın evinin (tanınmış kaliteli bir yayın ) her yıl sınav oncesı yayınladıgı nokta atışı sorularıyla %90lara varan isabet oluyormuş araştırdım öneren çok insan var burada da bilen varsa yazarmı almayı düşünüyorum...

harun_73

Özel Üye
öyle bir şey olsa süper olur ben yeni duyuyurum.

buket06

Yeni Üye
evet doğru böyle bişey var ama son 1 hafta kala yayınlıyorlar die biliyorum ben, elinde olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın

Hazır-Cevap

Özel Üye
Böyle birşey varsa arkadaşlar paylaşalım lütfen.

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Arkadaşlar broşür bana da geldi broşür de yazanlar aynen şu;
GEÇEN YIL ORTALAMA İSABETLİLİK ORANI
26 soruluk sınav testinde 22 ve üzeri
30 soruluk sınv testinde 25 ve üzeri
36 soruluk sınav testinde 30 ve üzeri isabet saglanmıştır
Bilmiyorum dogruluk oranı nedir?

teselya

Yeni Üye
evet doğru böyle bişey var ama son 1 hafta kala yayınlıyorlar die biliyorum ben, elinde olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın
ben aradım konuştum karaca akademi yayınlarının ınternetten bulabılırsınız sıparıs verıyormusunuz odemesı elden ödeme geldiğince çok bi para değil o yüzden ben sipariş vermeye karar verdin 1ci sınıfın tüm dersleri 20tl falan tutuyor...ama bu yıllardır varmış burada hiç deniyen yokmu?....

deli_dolu

Yeni Üye
arkadaşım tam bir link veya adres bişey verebiliyor musun eğer böyle bişey gerçekse ben de hemen alcam bi yardımcı olursan gerçekten sevinirim ben de 1.sınıfım

dileksener

Yeni Üye
Ben de merak ettim şimdi hiç de duymamıştım...Arkadaşlar alan varmı hiç?Hani faydasını gören falan?

aöf_öğrenci

Yeni Üye
ya harbiden böle bişi varsa bilen arkadaslar tel numarasını veya linkini felan yazarsa seviniirmmm

avci41

Yeni Üye
böle bişi varsa ders calışmaya da gerek yok o zamna :D

zynp_55

Yeni Üye
Link vermek Yasaktır Arkadaşlar.

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
Ya arkadaşlar bu reklama giriyor ama MURAT AÇIKÖĞRETİM değilmi? Açıkçası ben bunun üstüne nokta atışı yapıp bire bir soru tutturan bi yayın daha tanımıyorum açıkçası:)Adamlar bu işin uzmanı olmuş gerçekten.

buket06

Yeni Üye
musty_034 arkadaşıma katılıyorum murat açıköğretim bu işin uzmanı olmuş nokta atışlarını ondan daha iyi yapan bi yayın daha yok eğer elime geçerse sorular en kısa zamanda siteyle paylaşırım:)

teselya

Yeni Üye
arkadaşlar ağer yazılarımı düzgün okursanız ewe broşür geldi dedim neyin reklamını yapıyım bana gelen broşürde sipariş teli bu yayın yıllardır kpss ve açık öğretimde 1. olmuş artık bende ona güvenerek yazdım buraya belkı denıyen varsa bende almayı düşünüyorum çünkü...

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
arkadaşlar ağer yazılarımı düzgün okursanız ewe broşür geldi dedim neyin reklamını yapıyım bana gelen broşürde sipariş teli karacan akademi bu yayın yıllardır kpss ve açık öğretimde 1. olmuş artık bende ona güvenerek yazdım buraya belkı denıyen varsa bende almayı düşünüyorum çünkü...
Sayın teselya! Biz sana reklam yapıyorsun demedik zaten bizim orda vermiş olduğumuz yayın ismi yayın olmasın diye başta yazıyoruz.Sizde bizi yanlış anladınız galiba.Bizde kendi fikrimizi soyledik tamam size broşur gelmiş olabilir ama bu işi en iyi Murat yayın evi yapıyor bizde bunu ima etmeye çalştık bu reklama girmesin dedik sizinle ilgili bi durum soz konunu değil.

sonsuz_nur

Özel Üye
ewet bi link verin broşür nerden geldi sana only-roses ?

deli_dolu

Yeni Üye
sonsuz nur teselya arkadaşımız tel numarası vermiş zaten bi arkadamışda link vermiş arkadaşlar ben de araştırdım karacan akademinin böyle bir reklamı var teselya sen alcam demştn alınca inceleyip yorumlarını benmle paylaşırsan sewinirim zira ben de almak istiyorum ancak murat mı alsan karacan akademi mi alsam kararsızım senin yorumlarını bekliyorum teselya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd