arkadaşlar bir yayın evinin (tanınmış kaliteli bir yayın ) her yıl sınav oncesı yayınladıgı nokta atışı sorularıyla %90lara varan isabet oluyormuş araştırdım öneren çok insan var burada da bilen varsa yazarmı almayı düşünüyorum...
eve broşürleri geldi benimde haberim yoktu kesin bu stede duyanlar vardırda alıp deniyen oldumu onu merak ettim çokda uygun fiyatı...öyle bir şey olsa süper olur ben yeni duyuyurum.
ben aradım konuştum karaca akademi yayınlarının ınternetten bulabılırsınız sıparıs verıyormusunuz odemesı elden ödeme geldiğince çok bi para değil o yüzden ben sipariş vermeye karar verdin 1ci sınıfın tüm dersleri 20tl falan tutuyor...ama bu yıllardır varmış burada hiç deniyen yokmu?....evet doğru böyle bişey var ama son 1 hafta kala yayınlıyorlar die biliyorum ben, elinde olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın
Tel.: 0216.338 16 11ya harbiden böle bişi varsa bilen arkadaslar tel numarasını veya linkini felan yazarsa seviniirmmm
Sayın teselya! Biz sana reklam yapıyorsun demedik zaten bizim orda vermiş olduğumuz yayın ismi yayın olmasın diye başta yazıyoruz.Sizde bizi yanlış anladınız galiba.Bizde kendi fikrimizi soyledik tamam size broşur gelmiş olabilir ama bu işi en iyi Murat yayın evi yapıyor bizde bunu ima etmeye çalştık bu reklama girmesin dedik sizinle ilgili bi durum soz konunu değil.arkadaşlar ağer yazılarımı düzgün okursanız ewe broşür geldi dedim neyin reklamını yapıyım bana gelen broşürde sipariş teli karacan akademi bu yayın yıllardır kpss ve açık öğretimde 1. olmuş artık bende ona güvenerek yazdım buraya belkı denıyen varsa bende almayı düşünüyorum çünkü...