1 ay kala nokta atışı soruları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teselya

Yeni Üye
ben yarın siparış vericem tabiki inceledikten sonra fikrimi yazarım.ilgilenenlere yardımcı olmak ıstedım sadece...muratı alanlar olursa veya daha once denıyenler yazarsa sewinirim...

teselya

Yeni Üye
Sayın teselya! Biz sana reklam yapıyorsun demedik zaten bizim orda vermiş olduğumuz yayın ismi yayın olmasın diye başta yazıyoruz.Sizde bizi yanlış anladınız galiba.Bizde kendi fikrimizi soyledik tamam size broşur gelmiş olabilir ama bu işi en iyi Murat yayın evi yapıyor bizde bunu ima etmeye çalştık bu reklama girmesin dedik sizinle ilgili bi durum soz konunu değil.
peki sorun yok.muratı sen denedın mı fıyatı falan nasıl???

spirit

Yeni Üye
adamlar her üniteye 20 soru sormuş.yani toplamda 20 ünite varsa 400 tane soru var.400 sorudan 22 si doğru çıkıyor gibi bişi..

deli_dolu

Yeni Üye
teselya teşekkür ederim yorumlarını özel mesajla gönderirsen daaha ii olur bu konuyu takip edemeyebilirim sana kolay gelsin inş umduğumuz gibi çıkar

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
hayirli haberlerinizi bekliyorum cok calistim baya ilerledim ama cok unutuyorum kafam patlamak uzere hic yoktan nokta atisi sorular olursa elde avucta ne varsa onuda katar guzel bi corba yapar hepbirlikte iceriz !!!

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
hayirli haberlerinizi bekliyorum cok calistim baya ilerledim ama cok unutuyorum kafam patlamak uzere hic yoktan nokta atisi sorular olursa elde avucta ne varsa onuda katar guzel bi corba yapar hepbirlikte iceriz !!!
Hodam siz fazla kafanızı karışrmayınız biraz dinlenin kafanızı toparlarsınız:)unuttuklarınızda geri gelir.:):)

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
yaw dinlenemiyorum ki sabah kalk derse otur aksam oluyor hala basindayim birakinca yetistiremiyecem gibi geliyor :) daha yeni baslayanlar varmis nasil yetistiriyorlar sasiyorum yani hll olsun onlara

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
yaw dinlenemiyorum ki sabah kalk derse otur aksam oluyor hala basindayim birakinca yetistiremiyecem gibi geliyor :) daha yeni baslayanlar varmis nasil yetistiriyorlar sasiyorum yani hll olsun onlara
Hocam oyle çok verimsiz olursuz benden soylemesi tm çok azimlisiniz geçmeyi çok arzulşuyorsunuz ama inanın dinlenip çalışmakla boyle sıkı açlşmak arasında kocaman fark var kafa dinç iken algılama kapasitesi daha yüksek öbür türlü çalış istedin kadar nafile bi kulaktan giriyo obur kulaktan çıkıyo hesabı.Size şiddetle tavsiye esdiyorum dinlenerek çalşn kendinizi yormayın daha 1 ay var bu yeterde artarda inanın beim 6 tane dersim var hala b aşlamış değilim.Siz bu gidişle saçları çabuk beyazlatırsınız:):)

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
kacinci siniftasiniz ? evet dediginiz gibi saclara aklar dusmeye basladi zaten bu kadar calisma fayda saglamiyor gercektende bu arada 1 ay kaldi daha baslamadiniz ha :D kolay derslerin var heralde .bolumunuz nedir ?

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
kacinci siniftasiniz ? evet dediginiz gibi saclara aklar dusmeye basladi zaten bu kadar calisma fayda saglamiyor gercektende bu arada 1 ay kaldi daha baslamadiniz ha :D kolay derslerin var heralde .bolumunuz nedir ?
3.sınıf işletmeyim yoo sorun değill ben kendime güveniyorm sonuçlar açıklandıda notlarımı size gonderebilirim:)Allahın izniyle sorunsuz geciceme inanıyrm o kdarda sorun yapyrmm kafama takmıyrum sitres yok bişe yok daha olmassa son 1 hafta gece gündüz çalşrmm o yüsden no problem:)no panık diyorum:):)

hayat42

Yeni Üye
arkadaşlar konulara bakın biraz. geçmiş yıllardaki çıkmış sorularıda bol bol çözün benden tavsiye kitap gelecek die beklemeyin genelde hemen hemen aynı sorular çıkıyor ben gçen yılldan beri çıktısını alıyorum soruların daha kolay oluyorrr

teselya

Yeni Üye
bende yeni başladım çalışmaya :) bukadar strese girme ya heycandan yapamazsın sonra...

teselya

Yeni Üye
arkadaşlar konulara bakın biraz. geçmiş yıllardaki çıkmış sorularıda bol bol çözün benden tavsiye kitap gelecek die beklemeyin genelde hemen hemen aynı sorular çıkıyor ben gçen yılldan beri çıktısını alıyorum soruların daha kolay oluyorrr
kesinlikle haklısın son 10 yılın sorularını çözenler çok başarılı oluyorlar...

pac89

Yeni Üye
Ben bu nokta atış sorularını kendim kullandım .1sınıfta bence kitaplar dışında ve nokta atış soruları hariç gerisi hikaye.tembel bir arkadaşım 10 tl vererek 4-5 nokta atış soru testi alıp sınıfı geçti.bende boşuna çalıştığımla kaldım.

aöf_öğrenci

Yeni Üye
ya arkadaslar uluslararsı işletmecilin 5 ünitesine kadar geldim geri kalanında gecmiş yıl sınav sorularına bakim diorummm mantıklımı sizce:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd