peki sorun yok.muratı sen denedın mı fıyatı falan nasıl???Sayın teselya! Biz sana reklam yapıyorsun demedik zaten bizim orda vermiş olduğumuz yayın ismi yayın olmasın diye başta yazıyoruz.Sizde bizi yanlış anladınız galiba.Bizde kendi fikrimizi soyledik tamam size broşur gelmiş olabilir ama bu işi en iyi Murat yayın evi yapıyor bizde bunu ima etmeye çalştık bu reklama girmesin dedik sizinle ilgili bi durum soz konunu değil.
Evet denedim kursada gittim gerçekten bire bir soru yakalamada %90-95 arasında başarı oranı var.Ben gittim şahid oldum.peki sorun yok.muratı sen denedın mı fıyatı falan nasıl???
teşekürler...Evet denedim kursada gittim gerçekten bire bir soru yakalamada %90-95 arasında başarı oranı var.Ben gittim şahid oldum.
Rica ederim .teşekürler...
Hodam siz fazla kafanızı karışrmayınız biraz dinlenin kafanızı toparlarsınızhayirli haberlerinizi bekliyorum cok calistim baya ilerledim ama cok unutuyorum kafam patlamak uzere hic yoktan nokta atisi sorular olursa elde avucta ne varsa onuda katar guzel bi corba yapar hepbirlikte iceriz !!!
Hocam oyle çok verimsiz olursuz benden soylemesi tm çok azimlisiniz geçmeyi çok arzulşuyorsunuz ama inanın dinlenip çalışmakla boyle sıkı açlşmak arasında kocaman fark var kafa dinç iken algılama kapasitesi daha yüksek öbür türlü çalış istedin kadar nafile bi kulaktan giriyo obur kulaktan çıkıyo hesabı.Size şiddetle tavsiye esdiyorum dinlenerek çalşn kendinizi yormayın daha 1 ay var bu yeterde artarda inanın beim 6 tane dersim var hala b aşlamış değilim.Siz bu gidişle saçları çabuk beyazlatırsınızyaw dinlenemiyorum ki sabah kalk derse otur aksam oluyor hala basindayim birakinca yetistiremiyecem gibi geliyordaha yeni baslayanlar varmis nasil yetistiriyorlar sasiyorum yani hll olsun onlara
3.sınıf işletmeyim yoo sorun değill ben kendime güveniyorm sonuçlar açıklandıda notlarımı size gonderebilirimkacinci siniftasiniz ? evet dediginiz gibi saclara aklar dusmeye basladi zaten bu kadar calisma fayda saglamiyor gercektende bu arada 1 ay kaldi daha baslamadiniz hakolay derslerin var heralde .bolumunuz nedir ?
bende yeni başladım çalışmayayaw dinlenemiyorum ki sabah kalk derse otur aksam oluyor hala basindayim birakinca yetistiremiyecem gibi geliyordaha yeni baslayanlar varmis nasil yetistiriyorlar sasiyorum yani hll olsun onlara
kesinlikle haklısın son 10 yılın sorularını çözenler çok başarılı oluyorlar...arkadaşlar konulara bakın biraz. geçmiş yıllardaki çıkmış sorularıda bol bol çözün benden tavsiye kitap gelecek die beklemeyin genelde hemen hemen aynı sorular çıkıyor ben gçen yılldan beri çıktısını alıyorum soruların daha kolay oluyorrr