1 ay kala nokta atışı soruları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
bence mantiksiz olur bitir oyle sorulari coz konuyu bilmeden ne cozuyosun ? :)

abdakkan

Yeni Üye
Arkadaşlar konuyla ilgili link aşağıdadır.Fakat telefon edip konuşmadım.İrtibat kuran arkadaş olursa lütfen paylaşsın.

teselya

Yeni Üye
Arkadaşlar konuyla ilgili link aşağıdadır.Fakat telefon edip konuşmadım.İrtibat kuran arkadaş olursa lütfen paylaşsın.
ben telefonla konustum sıparıs verdım bu hafta gelıcek tel numarasınıda formun bas sayfalarında bı yerde yazmıştım...

ATTİLA

Yeni Üye
peki bunu sipariş vermeden alamıyomuyuz kardeşim

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
siparis vermeden nasil alacan pazarda domates satmiyor sonucta adamlar :) siparis vermek zor bisey degilki ?

graal89

♥ Ankaragücü ♥
Tuna cad no-3 kızılay\ankara yayınevinin adresi.telde sipariş verebiliyosunuz.Hangi şehirde olursanız olun kargo ile kitap gönderiyolarmış.Ben Ankarada yım isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Hazır-Cevap

Özel Üye
Tuna cad no-3 kızılay\ankara yayınevinin adresi.telde sipariş verebiliyosunuz.Hangi şehirde olursanız olun kargo ile kitap gönderiyolarmış.Ben Ankarada yım isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Onurcum sen aldın mı peki ?

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
bende merakla bekliyorum su alan arkadaslar ins gelince yorum yapacaklar yada bizimle internet uzerinden paylasada bilirler aslinda gerci onlar para verip aliyor ama bilgi paylastikca guzeldir demi :):)

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
ne oldu nokta atiscilar almadinizmi daha su sorulari alan paylasacakti hani lutfen hadi bakim sizleri bekliyoruz!!! :)

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
sen yazma bensenden almasinin yolunu bulurum :)

dderviss

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
yok be gulum derslerin cogu bitti sadece arti olsun diye istiyorum :D

erolpasa

Yeni Üye
öyle birşey olduğunu sanmıyorum ama hadi hayırlısı:)
1. nokta atışı diye bir dersten 300 tane soru verirler sonra başardık diye sevinirler. O kadar çok soruyla bende o yüzdeyi elde ederim.
2. Son bir hafta kala yayınlıyorlar diyen arkadaşlar var. Son 1 haftada o kadar dersten o kadar soruyu nasıl ezberlemeyi düşünüyorlar ?
3. Ayrıca burda fazla yaygara yapıp milleti sadece bu nokta atışı dediğiniz sorulara yönlendirmek çok yanlış olur. Sorular çıkmazsa o kadar kişinin vebalini almakta kolay değil Ayrıca o soruları aöf öğrendiğinde değiştirecektir şuanlık haberi yoktur aöfün.
4. En iyisi hiç birşeyden kusur kalmamak ama sadece bu nokta denen sorulara da güvenmemek.

aöf_öğrenci

Yeni Üye
arkadaşlarrr 4.sınıf işletme okuorum ve karacan akademiden bu soruları aldımm ama gecmiş yılın sınav sorularını resmen kitapçığa kopyalamışlarrr netten cıktı alıpp onlara calışmışınız ha o kitabı almışınız pek bi fark yokkk

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
arkadaşlarrr 4.sınıf işletme okuorum ve karacan akademiden bu soruları aldımm ama gecmiş yılın sınav sorularını resmen kitapçığa kopyalamışlarrr netten cıktı alıpp onlara calışmışınız ha o kitabı almışınız pek bi fark yokkk
Çok haklısınız size eksiksiz katılıyorum...

aöf_öğrenci

Yeni Üye
teşşekür ediorıum yane ben aldımmm ama boşuna almışım o yüzden arkadaslara sesleniorum alıcak olanlar varsa kesinlikle ona para vermesinler 2005 -2009 cıkmış yıl sınav sorularına çalışmaları yeterli olur tabi konuları çalıştıktan snra unutmayınki sorular tek başına bi anlam ifade etmez:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd