ben telefonla konustum sıparıs verdım bu hafta gelıcek tel numarasınıda formun bas sayfalarında bı yerde yazmıştım...Arkadaşlar konuyla ilgili link aşağıdadır.Fakat telefon edip konuşmadım.İrtibat kuran arkadaş olursa lütfen paylaşsın.
malesef zaten kapıdan ödeme ...peki bunu sipariş vermeden alamıyomuyuz kardeşim
Onurcum sen aldın mı peki ?Tuna cad no-3 kızılay\ankara yayınevinin adresi.telde sipariş verebiliyosunuz.Hangi şehirde olursanız olun kargo ile kitap gönderiyolarmış.Ben Ankarada yım isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.
daha kitap gelmedi gelsin haber vericem... ama okaar sorunun hangi birini yazıcam ki burayane oldu nokta atiscilar almadinizmi daha su sorulari alan paylasacakti hani lutfen hadi bakim sizleri bekliyoruz!!!![]()
Abi sen o soruları beklersen sınıfta kalırsın yasen yazma bensenden almasinin yolunu bulurum![]()
Allahtan ne istiyosun maşallahın var vallahi bitirdiysen helal olsunyok be gulum derslerin cogu bitti sadece arti olsun diye istiyorum![]()
Worde yazar forma eklersin yafdaha kitap gelmedi gelsin haber vericem... ama okaar sorunun hangi birini yazıcam ki buraya![]()
Çok haklısınız size eksiksiz katılıyorum...arkadaşlarrr 4.sınıf işletme okuorum ve karacan akademiden bu soruları aldımm ama gecmiş yılın sınav sorularını resmen kitapçığa kopyalamışlarrr netten cıktı alıpp onlara calışmışınız ha o kitabı almışınız pek bi fark yokkk