ben size nekadar anlatsam beyaz bu renk desem siz siyah dersinz çünkü şartlanmışsınz bikere siyaha o yüzden burda sabaha kadar yazışsak siz yinede aynı düşüncede kalırsınz tek bişeye odaklanmışsınzzİçime deniz yada kemal yada devlet yada hüsamettin girmediğine göre recep te girmemiştir. Yalan yanlış yazılan karalamalara dyanağı delili belgesi olanlarla cevap verilince insanın iine recep girmiş olmuyor![]()
Aynı düşünceleri bende senin için düşünmekteyimben size nekadar anlatsam beyaz bu renk desem siz siyah dersinz çünkü şartlanmışsınz bikere siyaha o yüzden burda sabaha kadar yazışsak siz yinede aynı düşüncede kalırsınz tek bişeye odaklanmışsınzz
ama ben bitek şey düşünmüyorum işte senide haklı buluyorum bundan daha kötü bi türkiye olmıycağını bildiğin için evet diyelimde ne olcak görelim diyosnz işte başka bi açıklama olmaz ortada değişcek hiçbirşey yok buzamana kadar ne değişti işsizlik azalıyo dedinz nerdee daha çok arttı günden güne artıyoda emeklilere zam yaptı bikaç ay sonraa aaa fazla zam yapmışz dedi geri aldı ve fazlasıyla memura zam verdi 10 lira kendine zaman verdi 10bin lira oğluna aldıklarını saymıyorum bilee o yüzden kimse bu devletin değişmesini beklemesn buzamana kadar paraları yedi yedi oturdu başka yapığı başka hiçbişey göremiyorum ben açıkcasıAynı düşünceleri bende senin için düşünmekteyim![]()
Biz paraları kimlerin yiyip oturduğunu çok iyi biliyoruz heleki ben çok iyi biliyorum merak etmeyin. Ülke geçmişe baktığımızda her alanda çokdaha iyi bir konumdadır merak etmeyiniz. Küresel kriz sebebi ile biraz duraksama olmuş olabilir ama tekrar eski hızına kavuşacaktır.ama ben bitek şey düşünmüyorum işte senide haklı buluyorum bundan daha kötü bi türkiye olmıycağını bildiğin için evet diyelimde ne olcak görelim diyosnz işte başka bi açıklama olmaz ortada değişcek hiçbirşey yok buzamana kadar ne değişti işsizlik azalıyo dedinz nerdee daha çok arttı günden güne artıyoda emeklilere zam yaptı bikaç ay sonraa aaa fazla zam yapmışz dedi geri aldı ve fazlasıyla memura zam verdi 10 lira kendine zaman verdi 10bin lira oğluna aldıklarını saymıyorum bilee o yüzden kimse bu devletin değişmesini beklemesn buzamana kadar paraları yedi yedi oturdu başka yapığı başka hiçbişey göremiyorum ben açıkcası
bence geçmişe değil şuana bakın derim şurdan türkiye nerde ne durumda geleceğimiz kimin elinde kime güvencezzBiz paraları kimlerin yiyip oturduğunu çok iyi biliyoruz heleki ben çok iyi biliyorum merak etmeyin. Ülke geçmişe baktığımızda her alanda çokdaha iyi bir konumdadır merak etmeyiniz. Küresel kriz sebebi ile biraz duraksama olmuş olabilir ama tekrar eski hızına kavuşacaktır.
Unutmadan bizler gecelik %7500 repo faizlerinin yaşandığı yılları çok iyi biliyoruz....
örn: BONO: Faizler önceki günedüne göre yüksek. 11 Temmuz 2001 vadeli tahvilin yıllık bileşik faizi yüzde 102'ye vurdu. 16 Mayıs 2001 vadeli bono ise yüzde 139'daydı. Devletin aldığı borç faizi
Devletin zirvesinde yaşanan gerginliğin ateşlediği ekonomik kriz, dün piyasaları altüst etti. Gecelik faizler tarihinin en yüksek seviyelerine, interbank piyasasında yüzde 6.200'e, repo piyasasında ise 7.500'e fırladı
IMF ye El açanları çok iyi biliyoruz, deprem paraları ile memur maaşlarını ödeyenleri biliyoruz.
Ve bütün bunlar olurken dünya ekonomisi tıkır tıkır işliyordu, çünkü o zamanki kriz sadece Türkiye'de vardı.
bu referandumu kim gündeme getiriyosa onunda geçmişine bakılır nasıl işe alınırken ilk başta sizden sabıka kaydı isteniliyor sonuçda akpninde pek parlak değillBiz neyi tartışıyoruz afedersiniz ama Rferandum Maddelerini mi Yoksa Anayasayı Yapan ve Halkoyuna Sunan Partinin Liderini mi ? Son Yazdıklarımız Hep İkinci Şık üstünden Gidiyor. Anayasa Mahkemesinin Onay Verdiği bir Anayasa Değişikliğini Tartışmak Bile Luzumsuz ya Neyse...
Parlak Olsada Olmasada ANAYASA MAHKEMESİ Yapılacak Anayasa Değişikliğine Onay Vermiş. Söylenecek Başka Söz Yok Bence.....bu referandumu kim gündeme getiriyosa onunda geçmişine bakılır nasıl işe alınırken ilk başta sizden sabıka kaydı isteniliyor sonuçda akpninde pek parlak değill
hayır dıyenlerın hepsı chplı veya mhplı degıl partısı hayır dedıgı ıcın de hayır demıyorlar bunu da bılelım ama : )Anayasa Değişikliğini AKP yaptıysa o zaman hayır mantığı güdüldüğü için onu yazdım. Sanki CHP yapsa herkes kabul edecek yada şimdi hayır diyenler evet diyecek havası var ortada. Halbuki ANAYASA MAHKEMESİ Konunun içeriğine girmiş ve Onaylamış. Yani CHP Yapsada AKP Yapsada Anayasaya Aykırı Olmayan, Hatta İçeriği Anayasa Mahkemesi üyelerine Ters Gelmeyen Bir Anayasa Değişikliği Dolayısı İle AKP yaptı Kabul Etmem CHP Yapsaydı veya MHP Yapsaydı o Zaman Evet Derdim Mantığının Yanlışlığını Dile Getiriyorum.
Usta bence sen daha fazla konuşup kendini küçük düşürme. Valla yazdığın şey çok çirkin ve çok saçma.Ben 30 yaşımda askere gittim kısa dönem askerlik yaptım geldim. Eğer imkanım olsaydı yurtdışına çıkar ve 3 yıl orda çalışırdım sonra gelip 28 gün askerlik yapardım. Bunu yapan Türkiyede yüzlerce kişi var. Devlet böyle bir imkan sunuyorsa neden faydalanmasın ? Eninde sonunda oda askere gidecektir ama 15 ay ama 6 ay ama 28 gün bunların hepsini devlet hak olarak tanımış.
Öyle değilmi?
kendısı evet dedıgı ıcınadmin arkadaşımız neden saece faydalarını yazmış anlamış değilim.
ikincisi darbe anayasası istemiyoruz diyorlar.darbe oluyorsa eğer ülknenin başında olan kişinin ülkeyi yürütemediğinden olur.
darbecilere yargı yolu açılacak diyor darbecilerden geriye kimler kaldı söylermisiniz ve kalanlar şu anda kaç yaşındalar.
ben refaranduma karşı biri değilim ama TSK ya ve HSYK elinin altına almak istiyor ama bunu başaramıyacak TSK ne güveniyoruz HAYIR DİYORUZ
tamam evet diyebilir ama burada insanları sadece evet e yöneltmeye çalışıyor.sonuçta admin istediğini yazar ama olumluluklarını ve olumsuzluklarınıda yazması gerkiyor.tek taraflı davranıyor yanikendısı evet dedıgı ıcınherkes dusuncesını savunuyor o yuzden