yani ben aof ye boş yere mail attımtam anlamıyla bılen varsa anlatsın aöf de çalışanların bıle haberı yok yeni sistemden
ya ben yatay geçiş yaptım sizin söylediğiniz sistem bizde vardı ama burda bi sınıf yokkibu sıstemde artık standart sapma dıye bır sey var yanı ne demek ögrencılerın sınavda yaptıkları ortalamaya gore degerlendırılecek yanı dıyelım 10 kısı 70 aldı sınıfın ortalaması 70 olur ama bı yandan da ıyı yanı da var mesela sınıfın ortalaması 40 sende kırkla gecersın ok![]()
Dostum büte kalmaman için arasınav ve finallere uygulanması lazım, umutlandırma kendini, iyi düşün bakalım kalmıcak mısın ?keşke öle birşey olsa ne iyi olacak büte kalmamış olacam anladığım kadarıyla keşkeeeeeeeeee inşallah![]()
büte yansımayacak önümüzdeki dönem başlayacaklarpeki bu sistem bizim bütlere yansıcak mı ki??
ya ben yatay geçiş yaptım sizin söylediğiniz sistem bizde vardı ama burda bi sınıf yokkiyoksa varmı
nasıl oluo
![]()
Evet büte yansıyacak olsa daha önceden haber veirlerdi ama bence çan eğrisi yapmayacaklar sadece harflendirmişler mesela tbt den ben vize ve finalden 50 aldım geçtim vize ve finale 50 yazmayacak ama CC diye yazıcak bence aöf kimseyi kolay geçirmez vardır bunda da bişey yine kaldığımız yerden çalışmaya devamDostum büte kalmaman için arasınav ve finallere uygulanması lazım, umutlandırma kendini, iyi düşün bakalım kalmıcak mısın ?
Bütlerden itibaren uygulanması durumunda "bütlerden kaldığın" bazı dersleri verebilme ihtimalin var, ancak bu durum vize ve finallerine takabül etmez!
Sağlıcakla kal...
arkadaşım doğru söylüyorsun ama merak ediyoruzÇok fazla kafa yoruyorsunuz.