2012-2013 Bahar dönemi sınav sonucları acıklandıııııııı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asah

AÖF Profesörü
Kayıtlı Öğrenci
Web sitesi
www.aofdestek.net
Bölüm
Türk Dili ve Edebiyatı
AOF 2012-2013 Bahar dönemi sınav sonucları acıklandıııııııı

2012-2013 Bahar dönemi sınav sonucları acıklandıııııııı

asadakı adresten ulasabılırsınızzz

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

okul 4 yılda bitti artık lisans mezunuyum

çok şükür bitti.. mezunum artık. :)

arkadaşlar fotolar gelince aklıma düştü.. durum bu.. sıkıntı yok değil mi?

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

son sınıfım 4. sınıf, finaldeki 2 dersin sınavına giremedim bunlar ff geldi ancak genel not ortalamam 2 üzeri ve başarılıyım seneye bu ff derslerden tekrar sınava giricem aşağıya resminide ekliyorum tablonun, sorularım şunlar bu 2 dersten giricem sınavların hem ara hemde final sınavı ortalamaları ne olmalı harf ve not olarak ve bu dersler bahar dönemi dersi olduğu halde önümüzdeki ilk dönem olan güz döneminde bunlara girerek tek dönemde mezun olabilirmiyim.

son sınıfım 4. sınıf, finaldeki 2 dersin sınavına giremedim bunlar ff geldi ancak genel not ortalamam 2 üzeri ve başarılıyım seneye bu ff derslerden tekrar sınava giricem aşağıya resminide ekliyorum tablonun, sorularım şunlar bu 2 dersten giricem sınavların hem ara hemde final sınavı ortalamaları ne olmalı harf ve not olarak ve bu dersler bahar dönemi dersi olduğu halde önümüzdeki ilk dönem olan güz döneminde bunlara girerek tek dönemde mezun olabilirmiyim.

ff derslerı tekrar alacaksın gecmısssın
bahar donemı aldıgın dersı seneye bahar donemı alabılırsın dıye bılıyorum dogruysa dedıgın olmaz

tek dönemde mezun olabilir miyim diye sorulmuş öyle bişey var mı

p59cy.jpg

Merhaba arkadaşlar derslerden geçtin mi ? kaldım mı ? ilk dönemde FF dersim yoktu bu dönemde

ff derslerı tekrar alacaksın gecmısssın

Bu dersler bahar dönemi dersleri olduğu için seneye bahar dönemindemi bu 2 dersten telrar sınava giricem, yani güz boşa geçmiş olacak, birde genel not ortalamam 2 üzeri olduğu için her iki derstende dd alsam yeterlimi, teşekkür ederim.

Bu dersler bahar dönemi dersleri olduğu için seneye bahar dönemindemi bu 2 dersten telrar sınava giricem, yani güz boşa geçmiş olacak, birde genel not ortalamam 2 üzeri olduğu için her iki derstende dd alsam yeterlimi, teşekkür ederim.
evet yeterlıı ortalaman 2.00 uzerınde oldugunda

hocam geçen dönem 1 tane dersim CD idi, onuda geçtim yoksa o kaldı ?

Geri