2012-2013 Bahar dönemi sınav sonucları acıklandıııııııı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slm

ARKADASLAR BENIM 1. DONEMDEN BI DERSIM FF 2. DONEMDE HEPSI IYI HER IKI DONEM ICINDE BASARILI YAZIYOR :s FF DEN GECMIS OLMA GIBI BI IHTIMAL SOZ KONUSUMUDUR :s NEDEN BASARILI YAZIYOR

4. sınıf derslerini alabilirsin not ortalaman 2 üstü olduğu için ama o ff olan tüm dersleri vermen gerekli ilgili dönemlerde vermedikçe mezun olamazsın.

cevap için sağolun. yani 4. sınıf dersleri alabilicem bu sonuca göre guz dönemi sonucuda da gno 2 üstüydü ama ff olan bir dersim vardı o halde sonucu ff olmayan tum derslerin kitaplarını atabilir miyim o derslerle işim kalmadı demi sonucu ff olmayan derslerden söz ediyorum? sınav sonucu bu.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

cevap için sağolun. yani 4. sınıf dersleri alabilicem bu sonuca göre guz dönemi sonucuda da gno 2 üstüydü ama ff olan bir dersim vardı o halde sonucu ff olmayan tum derslerin kitaplarını atabilir miyim o derslerle işim kalmadı demi sonucu ff olmayan derslerden söz ediyorum? sınav sonucu bu.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Evet ff harici olan dersleri geçtin o kitaplarla işin bitti, yeni dönemde başarılar.

Mezunummmmmmmmmmm

Geri