9-10 subat kımler kac puan aldı? kım kald? kım gectı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi bi yayınevi soru kitabı falan bişey önerin ya. Çalışmaya başlıcam artık

en ıyısı aof kıtapları nası anlatıyolarsa o sekılde soruyo ek olarak murat yayını ıyı bence bende alcam ama kalmamıs

bazı derslerde konular çok değişti ama bence yeni kitaplardan çalışmak en mantıklısı

benim anlamadığım bişey war dönem ortalamam 3.65 iken genel not ortalamam 3.29 iyide bu sistem daha yeni bi sistem nasıl oluyorda şu ana kadar okuduğum derslerin bana nasıl ortalamasını veriyor çünkü kredili sistem dersleri daha bu sene başladı öncesinde yıllıktı arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler

benim anlamadığım bişey war dönem ortalamam 3.65 iken genel not ortalamam 3.29 iyide bu sistem daha yeni bi sistem nasıl oluyorda şu ana kadar okuduğum derslerin bana nasıl ortalamasını veriyor çünkü kredili sistem dersleri daha bu sene başladı öncesinde yıllıktı arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler

ben 1. sınıfım ve ikiside aynı benim sizin demekki okuduğunz dahil

yıllık sitemdeki notları krediliye uyarlayıp ortalmasını almışlar.

cvp icin tskler mdm.ingilizceden öyle yada böyle kurtulmak güzel:)

abi bi yayınevi soru kitabı falan bişey önerin ya. Çalışmaya başlıcam artık

Cuneyt şimdiden çalışmaya başlıycaksan bence derslerin kitaplarından calış son bir hafta bile kitaplara baksan 60 ı rahat alıyorsun eğer şimdiden başlarsan derslerin 80 nin aşağısına inmez.
Başarılar.

en mantıklı olan kıtaba calıs mak arkadaslar aof bunu test edıyo

38670 İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4.0 40 - - - - - - 70 61,00 BB
38695 İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4.0 60 - - - - - - 50 53,00 CB
38643 İŞL401U DENETİM 5.0 25 - - - - - - 30 28,50 FF
38683 İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5.0 60 - - - - - - 70 67,00 BA
38684 İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 5.0 60 - - - - - - 60 60,00 BB

Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012-2013 1 2,290 2,450 Başarılı

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM KALDIKMI

gectın sadece ff dersını seneye guz donemınde tekrar goreceksın basarılar

Arkadaşlar ek kitaba gerek yok bence aöf nin kendi kitabı yeterli ben karacan akademi yi de almıştım ama kendi kitabını güzelce okudum veeee ortalamam 4.00

bende aöf nin kendi kitabını okumadım yüzü dahi açıp bakmadım muratın soru bankası ve nette bulduğum özetlerle çalıştım ortalamam 3.94

bende aöf nin kitaplara çalıstım, murat yayınlarına çalıstım netteki videolara falan çalıstım veeeee ortalamam 1.91 :haha

ben calişsam neolur ya sınavda matamatıgı uluslararasına ısaretlıyen bı ınsan olarak bunada sukur dıyorum:p
not: soruları okudukca adamın uykusu gelıyo ondan yalan degıl :p:p

bende aöf nin kitaplara çalıstım, murat yayınlarına çalıstım netteki videolara falan çalıstım veeeee ortalamam 1.91 :haha
kafan nerdeydı calısırken ???? calıstım demek ıcın degıl de gercekten calıssssssssssssss ayrıca ne zaman ders calısma ıstegın varsa o zaman calıs yoksa sonuc yıne aynı gelırrrrrrr!!!!!!!!!!!

ben calişsam neolur ya sınavda matamatıgı uluslararasına ısaretlıyen bı ınsan olarak bunada sukur dıyorum:p
not: soruları okudukca adamın uykusu gelıyo ondan yalan degıl :p:p
dıkkatını ver sorulara yokksa olmazzzzzzzzz

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,490
Kullanıcılar
90,666
Son üye
Uslu31
Geri