CuneytKayabasi
Yeni Üye
- Bölüm:
- İşletme
abi bi yayınevi soru kitabı falan bişey önerin ya. Çalışmaya başlıcam artık
abi bi yayınevi soru kitabı falan bişey önerin ya. Çalışmaya başlıcam artık
ben 1. sınıfım ve ikiside aynı benim sizin demekki okuduğunz dahilbenim anlamadığım bişey war dönem ortalamam 3.65 iken genel not ortalamam 3.29 iyide bu sistem daha yeni bi sistem nasıl oluyorda şu ana kadar okuduğum derslerin bana nasıl ortalamasını veriyor çünkü kredili sistem dersleri daha bu sene başladı öncesinde yıllıktı arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler
Cuneyt şimdiden çalışmaya başlıycaksan bence derslerin kitaplarından calış son bir hafta bile kitaplara baksan 60 ı rahat alıyorsun eğer şimdiden başlarsan derslerin 80 nin aşağısına inmez.abi bi yayınevi soru kitabı falan bişey önerin ya. Çalışmaya başlıcam artık
eywallah bunu öğrendiğim iyi olduyıllık sitemdeki notları krediliye uyarlayıp ortalmasını almışlar.
kafan nerdeydı calısırken ???? calıstım demek ıcın degıl de gercekten calıssssssssssssss ayrıca ne zaman ders calısma ıstegın varsa o zaman calıs yoksa sonuc yıne aynı gelırrrrrrr!!!!!!!!!!!bende aöf nin kitaplara çalıstım, murat yayınlarına çalıstım netteki videolara falan çalıstım veeeee ortalamam 1.91 :haha
dıkkatını ver sorulara yokksa olmazzzzzzzzzben calişsam neolur ya sınavda matamatıgı uluslararasına ısaretlıyen bı ınsan olarak bunada sukur dıyorum
not: soruları okudukca adamın uykusu gelıyo ondan yalan degıl![]()
Peki abla :frown:kafan nerdeydı calısırken ???? calıstım demek ıcın degıl de gercekten calıssssssssssssss ayrıca ne zaman ders calısma ıstegın varsa o zaman calıs yoksa sonuc yıne aynı gelırrrrrrr!!!!!!!!!!!